De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locaties Wie is de Mol 2019

Alle locaties Wie is de Mol 2019


19 August 2018

Benieuwd naar alle locaties van Wie is de Mol 2019 en in welk land het wordt opgenomen? Voor de trouwe kijkers is het ieder jaar weer een spannende tijd. Miljoenen kijkers volgen de belevenissen van de deelnemers aan het populaire tv-programma, tijdens soms bloedstollende opdrachten. In 2019 belooft het weer een spannend seizoen te worden, waarna de mol tijdens een live-uitzending in het Vondelpark in Amsterdam zal worden ontmaskerd.

Je kunt de locaties van Wie is de Mol van het nieuwe seizoen zelf bezoeken. Denk hierbij aan de specifieke hotels waarin de kandidaten verbleven en het adres daarvan, de exacte locaties waar de opdrachten zijn uitgevoerd en steden waar ze zijn geweest.

Land Wie is de Mol 2019, Colombia?

Radiomaker Ilan Hoekstra kwam tijdens de vermoedelijke opnames van Wie is de Mol 2019 drie bekende Nederlanders tegen in Colombia. Ze vertelden hem dat ze in Colombia waren voor de opnames van een nieuw reisprogramma, maar het leek hem onwaarschijnlijk dat deze mensen de waarheid spraken. Het waren namelijk helemaal geen geschikte mensen voor een reisprogramma. Wie deze bekende Nederlanders waren, maakte hij helaas niet bekend. Zodra we weten wie de deelnemers van Wie is de Mol 2019 zijn, wordt dat op deze site vermeld.

Land Wie is de Mol 2019 Colombia

Nieuwe presentator van Wie is de Mol

Op 23 maart 2018 werd bekendgemaakt dat Art Rooijakkers stopt met de presentatie van Wie is de Mol. Zijn opvolger is Rik van de Westelaken, eerder al het geicht van MolTalk. Rik won zelf in het vijftiende seizoen en is een echte fan van het programma. Eerder presenteerde hij het populaire programma Peking Express. Ook is de kans groot dat je hem kent van het NOS Journaal, of Rik over de Grens.

Locaties opnames Wie is de Mol 2019

naar alle waarschijnlijkheid zal de eerste aflevering zich in Bogota afspelen, de hoofdstad van Colombia. Hier zullen de kandidaten van Wie is de Mol 2018 verschillende opdrachten uitvoeren.

Speculaties over de deelnemers Wis is de Mol 2019

Op het moment zijn de deelnemers nog niet bekend. Wel zijn er sterke vermoedens, doordat veel bekende Nederlanders een account op social media bijhouden. Het is dan erg verdacht als daar ineens weinig activiteit meer is. Zeker gedurende de weken dat het programma opgenomen wordt. Bekijk enkele video’s over speculaties naar mogelijke kandidaten (let op: kan mogelijk spoilers bevatten!)

Locaties aflevering 1 Wie is de Mol, zaterdag 5 januari 2018

In aflevering 1 worden de kandidaten geïntroduceerd.

Overzicht kandidaten, landen en locaties aflevering 1:

Eindstand pot na aflevering 1:

Alle locaties Wie is de Mol zelf bezoeken?

Zin om zelf de locaties van Wie is de Mol 2019 te bezoeken? Dat kan! Eerdere afleveringen vonden plaats op de Dominicaanse Republiek (Alle locaties Wie is de Mol 2016) en Oregon, Verenigde Staten (Alle locaties Wie is de Mol 2017). De meeste locaties vind je in de artikelen terug, zodat je ze tijdens een reis zelf kunt bezoeken.