De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

3 handige tips om geld te besparen op vakantie


27 juli 2018

Wanneer je van een vakantie in het buitenland wilt gaan genieten, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om geld te besparen! Door geld te besparen houd je een groter deel van je vakantiebudget over voor een etentje buiten de deur, een ijsje voor je kinderen, enzovoorts. In dit artikel geven we je drie handige tips om geld te besparen op vakantie.

Tip 1: zoek naar de beste reistijd

Om zo goedkoop mogelijk op vakantie te kunnen, is het belangrijk om naar de beste reistijd te zoeken. Juli en augustus vormen samen het hoofdseizoen, waarin het merendeel van de Nederlandse vakantiegangers naar het buitenland trekt. Wanneer de situatie het toelaat, is het verstandig om zelf juist in september of oktober te gaan. Dit is de beste reistijd voor mensen zonder kinderen, gepensioneerden, enzovoorts. Op de websites van touroperators kun je de prijzen voor de komende maanden alvast vooruit bekijken.

Tip 2: vergelijk verschillende parkeeraanbieders

Voor het parkeren van je auto bij een luchthaven als Schiphol of The Hague-Rotterdam Airport, kan het verstandig zijn om vooraf een parkeerplek te reserveren. Parkeren bij luchthavens is steeds lastiger geworden, door de toegenomen drukte. Om geld te besparen, doe je er verstandig aan om vooraf verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn verschillende websites die je hierbij kunnen helpen!

Tip 3: koop je strandspeelgoed vooraf in Nederland

Eenmaal op het strand in je vakantieland, zullen je kinderen al snel verleid worden door mooie luchtbedden, een voetbal, enzovoorts. Aan de stranden is dergelijk speelgoed veel duurder, dan wanneer je dit vooraf in een Nederlandse winkel aanschaft. Daarbij hebben je kinderen hier de keuze uit een groter aanbod aan strandspeelgoed. Schaf het speelgoed hier aan, om in het buitenland wat vaker op een ijsje voor je kinderen te kunnen trakteren.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy