De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Amerikaanse Maagdeneilanden

300 dollar cadeau bij reis naar de Amerikaanse Maagdeneilanden


9 januari 2017

De Amerikaanse Maagdeneilanden geven toeristen die dit jaar naar het land toekomen een tegoed ter waarde van maar liefst 300 dollar (ongeveer 290 euro). Als je nog op zoekt bent naar een mooie vakantiebestemming voor dit jaar, dan is een reis naar de Amerikaanse Maagdeneilanden een goed idee.

Waarom ze dit doen? Het is dit jaar honderd jaar geleden dat Denemarken de Maagdeneilanden verkocht aan de Verenigde Staten. Dat moet gevierd worden en dat is dan ook de reden waarom de eilandengroep toeristen 300 dollar geeft. Met het tegoed kunnen overnachtingen en excursies worden betaald.

Boek voor 1 oktober een verblijf in 2017 van minimaal drie nachten naar St. Thomas, St. John of St. Croix en je ontvangt 300 dollar. Wie in maart 2017 naar de Maagdeneilanden reist, krijgt daar nog een mooi souvenir bij. 31 maart, ‘Transfer Day’, is namelijk exact de dag waarop de overdracht 100 jaar geleden plaatsvond.

De Britse Maagdeneilanden hebben een tropisch klimaat. De temperaturen zijn er vrij constant tussen de 30 en 33 graden, waarbij er bijna altijd wel een verkoelende wind vanaf zee staat. Als het echt koud is op het eiland, zijn de temperaturen rond 22 en 24 graden. De Amerikaanse Maagdeneilanden liggen ongeveer 300 kilometer ten oosten van de Dominicaanse Republiek, vlak bij de Britse Maagdeneilanden.

Bekijk de beste reistijd voor de Amerikaanse Maagdeneilanden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy