De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Tibet ontvangt meer toeristen in 2015

Aantal toeristen naar Tibet stijgt flink in 2015


5 augustus 2015

Tibet staat in de belangstelling van de reisindustrie. In vergelijking met de eerste helft van vorig jaar steeg het aantal toeristen in dezelfde periode in 2015 met bijna 27 procent. Het totaal aantal toeristen ligt op 5.3 miljoen mensen, uit China en daarbuiten.

De omzet van aan het toerisme gerelateerde bedrijven en instellingen steeg met dertig procent tot 866 miljoen dollar in de eerste helft van 2015, zo meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua. China wil de bereikbaarheid van het gebied en het comfort voor toeristen vergroten door het aanleggen van snelwegen en het bouwen van onderkomens langs die snelwegen.

Lijkt Tibet je ook een bijzondere en leuke bestemming? De beste reistijd voor Tibet is van april tot en met oktober. De seizoenen lopen er vrijwel gelijk met die van Europa. Tibet is wel een land van uitersten, vanwege de hoogte- en landschapsverschillen in het land. De winters in Tibet zijn zonnig en droog, maar wel ontzettend koud. Bekijk meer informatie op de beste reistijd voor Tibet.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy