De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Zwembad voor Nederlanders belangrijk bij akantiehuis

Aanwezigheid van zwembad voor Nederlanders belangrijkste criterium bij zoeken naar vakantiehuis


25 januari 2016

Nederlanders vinden bij het boeken van een vakantie de aanwezigheid van een zwembad het belangrijkst, blijkt uit een analyse van de top tien meest gebruikte filters bij de zoektocht naar vakantiehuizen door Hometogo.

De tweede meest gebruikte filter tijdens het zoeken naar een vakantiehuis of -appartement is de aanwezigheid van wifi (20,6 procent). Dit blijkt ook belangrijker dan de mogelijkheid om een huisdier mee te nemen op vakantie: 13,3 procent van de reizigers vindt het belangrijk te weten of huisdieren zijn toegestaan.

Wifi vooral voor Nederlanders belangrijk

Italiaanse reizigers vinden het minder belangrijk om online te zijn (16 procent), en Duitsers ook (15 procent). In Frankrijk en Spanje gebruikt zelfs maar een op de acht reizigers de filter van aanwezigheid van wifi.

Huisdieren belangrijker voor Duitsers en Italianen

Daartegenover vinden de Duitse en Italiaanse reizigers het mee kunnen nemen van een huisdier juist belangrijker dan het aanwezig zijn van wifi, in tegenstelling tot de Nederlanders. Zeker 17 procent van de Duitsers willen graag hun huisdier mee, en 27 procent van de Italianen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy