De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Alitalia wifi op alle vluchten

Alitalia gaat wifi aanbieden op alle Europese vluchten


16 oktober 2015

Alitalia wil een betere reiservaring voor klanten realiseren. Een onderdeel daarvan is de introductie van wifi op de volledige Europavloot. Eerder werd de introductie van draadloos internet op de longhaul-vloot al aangekondigd. Alitalia wordt hiermee naar eigen zeggen een van de weinige Europese luchtvaartmaatschappijen die wifi aan boord van de volledige vloot aan zal bieden.

Andere serviceverbeteringen die Alitalia aankondigde zijn een chauffeurservice voor business class-reizigers, de opening van nieuwe VIP-lounges en de modernisering van de bestaande, nieuwe cabine-interieurs voor de Europavloot en een verbetering van diensten op thuisbasis Rome.

Sinds Alitalia voor 49 procent in handen is van het kapitaalkrachtige Etihad uit Abu Dhabi heeft de maatschappij weer de middelen om nieuwe initiatieven te lanceren en uit te breiden. Daarbij wordt ook gekeken naar een uitbreiding van de langeafstandsvloot. Alitalia meldt dat het op schema ligt om in 2017 weer een winstgevend resultaat te realiseren.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy