De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Veel Liefs uit Holland landen locaties

Alle landen en locaties uit Veel liefs uit Holland 2018


8 februari 2018

In het nieuwe televisieprogramma Veel liefs uit Holland worden na selectie vijf Nederlandse expats in verschillende landen en locaties over de hele wereld gevolgd in hun zoektocht naar de liefde. Ze willen graag Nederlandse singles ontmoeten om te kijken of deze openstaat voor een emigratie naar ‘hun’ land.

De expats gaan de singles ontmoeten die zij zelf geselecteerd hebben. Voor deze eerste ontmoeting vliegen ze over naar Nederland, waarna er een aantal speed dates en groepsgesprekken zullen volgen. Elke deelnemer mag vervolgens vier mensen kiezen om verder mee te gaan en te kijken of er misschien wel een nieuwe liefde tussenzit. De vervolgdates zullen in het land van de expat opgenomen worden. Dat belooft dus veel leuke en afwisselende beelden, met de spanning van de selectierondes.

De kandidaten en hun landen van dit seizoen Veel liefs uit Holland

In Veel liefs uit Holland worden uiteindelijk vijf mensen gevolgd in hun zoektocht naar de liefde en misschien wel een nieuwe relatie. Net zoals bij het populaire programma Boer Zoekt Vrouw al gebruikelijk was, zullen de kandidaten met de meeste brieven doorgaan en echt deelnemer worden. De expats in Veel liefs uit Holland 2018 wonen in 10 verschillende landen, verspreid over de hele wereld:

William (34) Perth, Australië
Surfer, die werkt als kok. Ook zelfstanfig ondernemer als timmerman. Is gek op zijn hond.

Lieke (32) Auckland, Nieuw Zeeland
Eigen verloskundigenpraktijk.

Joep (27) Autun, Frankrijk
Ondernemer die vervallen restaurant opknapt. Zoekt bewust een Nederlandse partner die goed kan klussen.

Tom (30) Bangkok, Thailand
Lekker eten. Geniet van het fantastische uitzicht. Werkt eigen bedrijf in kleding marketing en verkoop. Vindt aziatische vrouwen onderdanig. Wil een onafhankelijke vriendin.

Joep (44) Nairobi, Kenia
Zoekt een sterke vrouw. Woont al 11 jaar in Kenia. Helpt expats op weg. Heeft aantal kinderen, helaas is zijn vrouw is jong overleden.https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy