De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Alle landen


Heb je reisplannen? Dan wil je vast graag weten wat de beste reisperiode is om je bestemming te bezoeken, zodat je het meeste plezier aan je reis kunt beleven. Bekijk de beste reisperiode per land en lees meer over klimaat, de beste reismaanden en het weer in een bepaalde periode.

Hieronder vind je een lijst met alle landen ter wereld. Heb je nog geen bestemming gekozen, maar weet je wel welk continent je wilt bezoeken? Kijk dan in de lijst met werelddelen om gemakkelijker geschikte landen te zoeken. Ben je gebonden aan een bepaalde maand? Kijk dan in de lijst met tips voor de beste bestemmingen per maand.

Q


Altijd stroom onderweg? Neem een powerbank mee

Het is een bekend probleem: je telefoon of tablet is bijna leeg. Op het vliegveld en onderweg zie je mensen wanhopig zoeken naar een stopcontact. De oplossing? Neem gewoon deze powerbank mee. Klein van formaat, maar wel veel stroom! In het vliegtuig mag je trouwens een powerbank van maximaal 27.000 mAh meenemen. Daarmee laad je een gemiddelde telefoon tot wel 10 keer op. Vlieg je niet? Dan is hij ook handig op de fiets, tijdens een lange wandeling of als je gaat kamperen.