De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Adressen locatie La Carihuela Spanje

Alle locaties en adressen van La Carihuela op RTL5


14 november 2019

Sinds eind oktober 2019 is de realityserie La Carihuela op televisie. RTL5 brengt ‘het Nederlandse dorp’ La Carihuela in beeld. Zowel de Nederlandse vakantiegangers die hier graag komen als de Nederlandse ondernemers die zich hier gevestigd hebben, worden door de camera’s gevolgd. In elke aflevering leert de kijker La Carihuela en zijn (tijdelijke én permanente) inwoners steeds wat beter kennen. Wat trekt de Nederlanders aan dit ‘dorp’ in Spanje? En op welke locaties bevinden de Nederlandse ondernemers zich in La Carihuela?

Locatie van ‘het Nederlandse dorp’ La Carihuela

La Carihuela is onderdeel van de stad Torremolinos en ligt aan de Costa del Sol in Zuid Spanje. La Carihuela ligt op slechts 10 kilometer van het vliegveld Málaga Airport, waar de meeste toeristen die de Costa del Sol aandoen voet aan land zetten. Het centrum van de stad Málaga is zo’n 20 kilometer van La Carihuela en ook zeker een bezoek waard. De vliegtijd vanuit Nederland naar Málaga Airport bedraagt voor een rechtstreekse vlucht 3 uur. Je vliegt dan met KLM, Transavia of Ryanair.

Veel Nederlanders in La Carihuela

Elke zomer trekken veel Nederlandse toeristen naar de Costa del Sol om te genieten van een zonnige vakantie. De toeristen die naar La Carihuela gaan, keren hier vaak jaarlijks naar terug. Wat trekt deze Nederlandse toeristen zo aan La Carihuela? Naast zon, zee en strand vind je hier veel vertrouwde Nederlandse eettentjes en er is zelfs al jarenlang een Nederlandse buurtsuper waar je ontzettend veel Nederlandse producten kunt kopen. Zo hoef je de hagelslag en pindakaas dus niet in je koffer mee te nemen, maar kun je die gewoon op vakantie kopen.

Nederlandse ondernemers in La Carihuela

De realityserie op RTL5 brengt – naast toeristen – Nederlandse ondernemers in beeld. Deze Nederlanders hebben ervoor gekozen om in het Zuid-Spaanse La Carihuela een bedrijf op te zetten. Ben je benieuwd waar deze Nederlandse ondernemers precies te vinden zijn? Kijk dan hieronder voor de locaties van de ondernemers in La Carihuela!

Adres discotheek Voom Voom in La Carihuela

De bekende disco Voom Voom wordt gerund door Bianca Meivogel en bevindt zich aan Av. Carlota Alessandri 43 in Torremolinos. Kijkers kunnen Bianca al kennen van de realityserie ‘Samantha en Michael enkeltje Torremolinos’, waarin Bianca ook in beeld kwam.

Adres Jantje Safari in La Carihuela

Jan heeft veel geld verloren door een bitcoininvestering, maar heeft inmiddels in Spanje zijn bedrijf Jantje Safari opgezet. Hiermee hoopt hij weer geld te verdienen om op termijn een camper te kunnen kopen om in te wonen. Momenteel woont hij in een tentje op het strand. Wil je met Jan mee op safari in Zuid-Spanje? Op zijn Facebook-pagina staat zijn telefoonnummer, zodat je een afspraak kunt maken voor een leuke dagtrip.

Adres Het Kruideniertje in La Carihuela

De buurtsuper waar je alle denkbare Nederlandse producten kunt kopen is Het Kruideniertje, dat al 25 jaar gerund wordt door Dries en Anita. Je vindt deze winkel op het terrein van Hotel Carihuela Park-Palace aan Avenida Carlota Alessandri in Torremolinos.

Adres Roger’s Linnerie in La Carihuela

Heb je een nieuw hoofdkussen nodig? De bedlinnenwinkel van Roger en Kees bevindt zich aan Av. Carlota Alessandri 158 in Torremolinos. Kees Diks heeft tevens een zangcarrière dankzij het Barbecue Lied:

Adres Nuevo & Sur in Carihuela

De trendy strandtent Nuevo & Sur wordt gerund door de jonge ondernemer Benjamin. Het ondernemersbloed heeft hij van zijn ouders. Enkele jaren geleden heeft Benjamin Nuevo & Sur in La Carihuela opgericht, waarbij hij ervoor gekozen heeft om juist niet de standaard Spaanse gerechten op de kaart te zetten. Je vindt Nuevo & Sur aan Paseo Marítimo de Los Álamos 20 in Torremolinos.

Adres Brasserie Casa Beense

In de brasserie van Casper en Melanie worden Nederlandse gerechten geserveerd, zodat je ook op vakantie in Zuid-Spanje gewoon kunt genieten van een sateetje. Brasserie Casa Beense bevindt zich aan Calle Borbollón Bajo 31 in Torremolinos.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy