De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Vamos met de familie Pos locaties

Alle locaties Vamos met de familie Pos


28 april 2018

In 2017 maakte Nederland in het programma Helemaal het einde kennis met de familie Pos. Zij waren een van de drie gezinnen die in Chili een nieuw bestaan bouwden. Binnen korte tijd wist de familie Pos de harten van veel Nederlanders te stelen en volgde heel Nederland wekelijks de ontwikkelingen in Chili. De familie Pos wist binnen een aantal maanden een succesvol wijnimperium op te zetten, waarbij duizenden flessen gretig aftrek vonden. Omdat de familie Pos zo populair is geworden, komt RTL4 met het nieuwe programma Vamos met de familie Pos.

De familie Pos speelt hierin uiteraard de hoofdrol en is een verslag van een roadtrip door de prachtige Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru. Stephan en Ilona Pos met hun zoons Bjorn en Tygo gaan weer veel nieuwe avonturen beleven. Terug in Santiago was de familie Pos er nog meer van overtuigd dat Santiago hun stad is en Chili hun nieuwe thuisland. Niet alleen perfect om te wonen maar ook ideaal voor vakantie! Heb je zelf ook zin om Zuid-Amerika te bezoeken en ben je benieuwd welke locaties de familie Pos allemaal heeft bezocht, dan vind je hier een overzicht van de meeste locaties.

Een flesje Pos wijn bestellen? Dat kan nog steeds! Via wijnvoordeel.nl. Kies voor de Familie Pos Collection Merlot, of de Familie Pos Collection Sauvignon Blanc

Vanuit Santiago in Chili reist de familie Pos naar Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Hier bezoeken ze onder andere het Balkon het presidentiële paleis en de plek waar Evita Perón vanaf het bordes de menigte toesprak. Via de wijk La Boca, waar Diego Maradona van voetbalclub Boca Juniors groot is geworden bezoeken ze het stadion La Bombonera. Ook het oudste café van Buenos Aires, een bijzonder gekleurde wijk en de wijk Recolleta waar Maxima opgroeide wordt bezocht. Uiteraard mag een heuse tangodans niet ontbreken.

Na twee dagen Bueanos Aires trekt de familie Pos het binnenland in, naar de Pampa, bij San Antonio de Areco. Het plaatsje staat bekend als een van de mooiste plaatsen van de Pampa. Veel landbouw veeteelt en Gauchos. De familie Pos vliegt vanaf Buenos Aires naar Brazilie. Sao Paulo is tussenstop en doorvliegen naar Campo Grande. Taxi naar de Pantanal is maar liefst 4 uur rijden. Tocht door het grootste moeras ter wereld!

Essantia de la portenja, een cowboyboerderij. Ze zien een boa constrictor en een capibara gordeldier op het resort. Kanotocht en paardrijden met het hele gezin maakt een diepe indruk. Ze zien zelfs piranha’s met kaaimannen. Om het wereldberoemde Carnaval in Rio de Janeiro te zien vliegt de familie naar Brazilië. Overnachten in Villa teresa, kamer 1. Op de tafelberg bekijken ze het 38 meter hoge Christusbeeld De Verlosser. De dagen die volgen doen ze mee met het kindercarnaval, bezoeken ze het Copa Cabana-strand, drinken ze lekkere cocktails en verblijft de familie Pos nog een paar dag op het strand: Praya da Guatinga.

De familie vliegt door naar Colombia, Bogota. Ze bezoeken onder meer een plein in Bogota: Plaza de Bolivar.
De familie verblijft in Hotel Muisca Bogota en vliegt later door naar Letitia, waar ze stroomopwaarts met een boot over de Amazone varen. Ze komen in het donker aan en er zijn veel muggen. Moeten nog een uur lopen in het donker! Een nacht in de jungle is geen succes en in Letitia komt de familie weer even bij in Hotel Waira Suites.

De volgende ochtend zijn ze lekker uitgerust, met bij het ontbijt een levende larve van de buimsnuitkever. Ze blijven een dagje in Letitia omdat ze eerder uit de jungle zijn teruggekomen. Gaan naar de kapper en maken een ketting. Met de taxi naar het drielandenpunt., waar ze eten in restaurant Tres Fronteras (Colombia, Brazilië en Peru). Ilona vergeet haar rugzak uit de taxi mee te nemen, maar is er gelukkig nog net op tijd bij. Ze eten een Braziliaanse bolognese en Tambagui voor Stephan Pos. Tijdens een ontspannen wandeling door Tabatinga, een Braziliaans havenplaatsje, wordt een cd met Braziliaanse muziek gekocht. Het is een traditie van de familie Pos om lokale muziek op de kop te tikken. Ze pakken een tuktuk om Letitia in te gaan en horen honderdduizend parkieten tijdens zonsondergang op een plein. Oorverdovend!

Ze reizen de volgende dag naar Peru, met een vlucht van 3 uur van Bogota naar Lima, vanuit Lima een volgende vlucht naar Cusco. Ze willen graag naar Machu Picchu. Er gaat een trein naartoe. Hier veblijft de familie Pos in Hotel Royal Inka in Cusco. Kamer 325. Ze lopen naar Plaza del Arnas, met het beeld van een inca: Pachachutec. De treinreis langs de Urumbanba rivier en door de Andes kloof is heel indrukwekkend. De familie komt aan bij Hotel Santurario Machu Picchu en krijgt kamer 320 op de vierde etage. Een bezoek aan de heetwaterbronnen in Aquas Quajentes blijkt geen succes. Glurende mannen en smerig water bij de Banos Termales.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy