De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locaties Wie is de Mol 2016 Dominicaanse Republiek

Alle locaties Wie is de Mol 2016 op de Dominicaanse Republiek


31 januari 2016

De Dominicaanse Republiek is in 2016 het prachtige decor van Wie is de Mol seizoen 2016. Ben jij ook benieuwd waar alle opdrachten door de kandidaten uitgevoerd zijn? Reis je naar de Dominicaanse Republiek en wil je graag in het echt zien waar dit seizoen is opgenomen? In dit artikel vind je alle locaties en zelfs de hotels waar de kandidaten hebben overnacht.

De deelnemers moeten in Wie is de Mol samenwerken om diverse avontuurlijke opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en geld te verdienen voor de pot. Maar een van de deelnemers saboteert het spel in het geheim: de Mol. De deelnemers moeten achterhalen wie dit is. In 2016 wordt het spel gespeeld op de Dominicaanse Republiek in het Caribisch gebied. Met prachtige natuur, tientallen watervallen, 29 nationale parken en een tropisch klimaat een ideale locatie voor Wie is de Mol, maar ook om zelf naartoe te gaan. Bekijk de beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek, of bezoek een van de locaties die in het spel een rol spelen.

Aflevering 1, Wie is de Mol locaties: 2 januari 2016

In een rit van ongeveer 20 minuten zitten de deelnemers in de metro in de hoofdstad Santo Domingo, aan de zuidkust van de Dominicaanse Republiek. De tweede opdracht bestaat uit stevig touwtrekken en wordt uitgevoerd in de nabijgelegen duinen van Baní bij Santo Domingo.

Aflevering 2, Wie is de Mol locaties: 9 januari 2016

De eerste opdracht van aflevering 2 speelt zich af in de zoutmijnen ‘Minas del Sal’ bij Playa Salinas aan de Bahia de Las Calderas, grenzend aan het gelijknamige plaatsje Las Calderas. De deelnemers verblijven in Hotel Salinas, Peravia.

De groepsfoto-opdracht wordt gedaan in de hoofdstad Santo Domingo, waarna er nog een derde avondopdracht volgt in het verlaten St. Francis klooster in Santo Domingo.

Aflevering 3, Wie is de Mol locaties: 16 januari 2016

Aflevering drie van Wie is de Mol speelt zich volledig af in Santo Domingo. De kandidaten doen eerst een geldopdracht op verschillende locaties in Santo Domingo. De tweede opdracht, waarbij de kandidaten door drones opgejaagd en met lasers beschoten worden vindt plaats bij het fort van Santo Domingo: Fortaleza Ozama, aan de Calle Las Damas. De test en executie van aflevering 3 wordt gehouden in Parque Mirador del Oeste, Residencial Palacio de Emgombe. De deelnemers overnachten vervolgens in Hotel Bellini, in Santo Domingo.

Aflevering 4, Wie is de Mol locaties: 23 januari 2016

Aflevering vier speelt zich af aan de noordkust van de Dominicaanse republiek. De deelnemers overnachten in Hotel Vista Mare, Samana, 5 Samana City. Er volgt een kajak-opdracht bij Playa Grandee in Las Galeras en een eilandje een klein stukje van de kust. De volgende opdracht speelt zich af in een mijn/steengroeve, ongeveer een kilometer landinwaarts aan weg nummer 5 richting Samana. Er liggen bakjes met allemaal een andere inhoud, zoals geld, vrijstellingen en jokers.

De derde opdracht is spectaculair. De deelnemers moeten een bergwand beklimmen, waar bovenop een kist staat die is verankerd met twee sloten. De beelden zijn prachtig en worden opgenomen bij Playa Fronton, op het uiterste puntje van het schiereiland. Een prachtig geïsoleerd strand waar geen weg naartoe loopt waar je met een huurauto zou kunnen komen. Het strand is met een bootje vanaf Las Galeras toegankelijk, of via een bijzonder wandelpad door de jungle (1,5 uur lopen en een ervaring op zich!).

De aansluitende test en executie, met het afscheid van Ellie,wordt gehouden op wederom een prachtige locatie. Nu aan de andere kant van de Samana Baai (Samana Bay), in Nationaal Park Los Haitises (Parque Nacional Los Haitises).

Aflevering 5, Wie is de Mol locaties: 30 januari 2016

De vijfde aflevering van Wie is de Mol begint met een fietsopdracht bij Playa Rincon, enkele kilometers oostelijk van de eerdere locatie Playa Fronton, waar de klimopdracht was. Ook het spel met de 9 symbolen van de Taino indianen speelt zich in de buurt van Playa Rincon af, bij Los Haitises.

De derde opdracht is bij een brug, het spel heet dan ook toepasselijk ‘De brug naar nergens’. Deze opdracht wordt gedaan aan de andere kant van het schiereiland, in het stadje Samaná, hemelsbreed ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Playa Rincon.

Aflevering 6, Wie is de Mol locaties: 6 februari 2016

De eerste opdracht is het bouwen van twee identieke eetkamers, dit doen de deelnemers in een Theater in Sosúa.

De kabelbaanopdracht speelt zich af in Puerto Plata, in het noorden van de Dominicaanse Republiek. De kabelbaan leidt naar Nationaal Park Isabel De Torres. De derde opdracht in deze aflevering doen de deelnemers in Santiago, stad. De afsluitende test wordt gedaan in Cabarete, de plaats waar ook de eerste opdracht van deze aflevering plaatsvond.

Aflevering 7, Wie is de Mol locaties: 13 februari 2016

De eerste opdracht vindt plaats in een spookachtig verlaten hotel bij de plaats Sosua, aan de Carretrera Vieja Sosua, Batey Los Charmicos.

De voor de kandidaten zenuwslopende kwartetopdracht werd een tiental kilometers zuidwestelijk van de eerste opdracht gehouden. In de plaats Montellano in eveneens een verlaten gebouw. Voor wie de locatie wil bezoeken: je vindt het in Montellano tussen de Sagrada Familia en het ziekenhuis Hospital General Gregorio Luperon.

De leuke en tevens derde opdracht, het runnen van een pop-uprestaurant ‘Molino’, werd gedaan in het centrum van Puerto Plata. Dezelfde plaats waarin ook de kabelbaanopdracht van aflevering 6 gedaan werd. Het plein heet ‘Parque de la Restauracion’ in Puerto Plata.

Aflevering 7, Wie is de Mol locaties: 20 februari 2016

De opdrachten worden gehouden op een oude vertrouwde plek. Zowel de kluisopdracht als de terugtelopdracht vinden plaats in de verlaten gebouwen in Montellano, waar eerder al de kwartetopdracht van aflevering 6 gedaan werd.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy