De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locaties Wie is de Mol 2017

Alle locaties Wie is de Mol 2017 in Amerika


31 december 2016

Hier vind je alle locaties van Wie is de Mol 2017 per aflevering, exacte locaties van opdrachten, hotels waar kandidaten overnacht hebben en andere locaties van Wie is de Mol.

Op 8 november 2016 zijn de namen van alle kandidaten van Wie is de Mol 2017 bekendgemaakt. Ook dit nieuwe seizoen belooft weer een spannende serie afleveringen van Wie is de Mol te worden. Aan de omgeving en locaties zal het in ieder geval niet liggen, want niets minder dan de westkust van Amerika (Verenigde Staten), vormt het decor van Wie is de Mol 2017. Portland, Mount Bachelor en het desolate Fort Rock behoren tot enkele van de locaties.

In dit artikel worden de bezochte locaties, hotels en plaatsen van de uitgevoerde opdrachten gepubliceerd, zodat je zelf deze plekken tijdens een reis naar Amerika kunt bezoeken. Het seizoen van Wie is de Mol is gestart op zaterdag 7 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Kandidaten Wie is de Mol 2017 USA

De kandidaten van Wie is de Mol 2017 zijn:
Sanne Wallis de Vries (actrice en cabaretière)

Jeroen Kijk in de Vegte (presentator)
EXIT afl. 5

Imanuelle Grives (actrice)
Thomas Cammaert (acteur)
Sigrid ten Napel (actrice) EXIT afl. 4
Jochem van Gelder (presentator)
Roos Schlikker (journaliste) EXIT afl. 3
Vincent Vianen (choreograaf) EXIT afl. 1
Yvonne Coldeweijer (presentatrice en vlogger) EXIT afl. 2
Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 1, 7 januari 2017 (‘Zo gedaan…’)

Opdracht 1, aflevering 1
De eerste opdracht vindt plaats bij het prachtige Trillium Lake. Het bos van het Mount Hood Wilderness area vormt het decor van deze opdracht, waarbij de kandidaten op zoek gaan naar kaartjes in het bos met in totaal vier tickets voor een helikoptertrip naar Portland. De rest van de kandidaten rijdt met twee busjes naar de stad. Deel 2 van de eerste opdracht is bij de Hawthorne Bridge in Portland. De kandidaten verzamelen aanwijzingen en gaan op zoek naar een vraagteken.

Opdracht 2, aflevering 1
De tweede opdracht vindt plaats in het Bagdad Theater, waar de kandidaten geconfronteerd worden met een dilemma over een vrijstelling voor alle kandidaten. Ben je in Portland? Dan vind je het Bagdad Theater op 3702 SE Hawthorne Blvd, Portland, OR 97214.

De test van aflevering 1
Pittlock Mansion vormt het decor van de eerste test van Wie is de Mol 2017. Een markant gebouw, gelegen in de westelijke heuvels van Portland. Hier genieten de kandidaten van een prachtig uitzicht over de rivieren, bossen, bruggen en bergtoppen van Oregon.

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 2, 14 januari 2017 (‘Meegaand’)

Opdracht 1, aflevering 2
De eerste opdracht van de tweede aflevering vindt plaats bij de Blue Heron Paper Mill. In groepjes van twee (en drie) gaan de kandidaten op zoek naar woorden die van een waslijn geplukt moeten worden.  Roos verdwijnt plotseling. De kandidaten moeten de geschiedenis van de Blue Heron Paper Mill typen op een oude typemachine. Roos en Jeroen zijn nog steeds verdwenen aan het einde van deze opdracht.

Opdracht 2, aflevering 2
De tweede opdracht vindt plaats in Portland. Oaks Amusement Park is het decor van de volgende horrorachtige opdracht. Een werkende kermis, maar geen mens aanwezig… Er kan geld verdiend worden door zonder door een sniper geraakt te worden in een attractie plaats te nemen en na de rit ook weer ongeraakt naar het team terug te keren. Jochem heeft het vermoeden dat de drie snipers weleens de drie ontbrekende kandidaten zouden kunnen zijn. Er wordt 1250 euro voor de pot verdiend.

Opdracht 3, aflevering 2
De derde opdracht vindt plaats in een rechtbank, het Gus J. Solomon Courthouse. De drie missende kandidaten vertellen wat er de afgelopen 24 uur gebeurd is. De verhalen klinken vrij ongeloofwaardig, maar uiteindelijk blijken de eerste twee verhalen waargebeurd te zijn. Diederik blijkt overtuigend gelogen te hebben over zijn trip naar een nationaal park.

Aflevering 2, de test
De test en executie vindt plaats in Director Park. Bij deze test wordt Yvonne uitgeschakeld. Ze heeft het verloren op tijd, omdat er nog een andere kandidaat was met evenveel fouten.

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 3, 21 januari 2017 (‘einde verhaal’)

Opdracht 1, aflevering 3
Manzanita is de locatie van de eerste opdracht. Een prachtig uitzicht op zee. In de duinen van Nehalem wordt er in een estafetteloop gestreden om de winst.

Opdracht 2, aflevering 3
Zoveel mogelijk kandidaten uitbeelden op het strand. Licht komt onverwacht van een prachtige vuurwerkshow.

Opdracht 3, aflevering 3
De kandidaten zijn weer terug in Portland. Vanuit de auto gaan ze uitzoeken wat het eindpunt zou moeten zijn.

De test van aflevering 3 vindt plaats in Peninsula Park in Portland.

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 4, 28 januari 2017 (‘Meer dan normaal’)

Opdracht 1, aflevering 4
De eerste opdracht vindt plaats in Pendleton bij de Pendleton Round-up, een bekende rodeo-arena. De kandidaten moeten zonder door een lasso gevangen te worden naar de andere kant van een parcours zien te komen.

Opdracht 2, aflevering 4
Tweede opdracht op het Amerikaanse platteland met prachtige vergezichten, waar de deelnemers vier geldbedragen in een hooiberg moeten vinden. Zij weten 750 van 2.000 euro te vinden.

Hampton Inn in Pendleton is het hotel waar de kandidaten de nacht doorbrengen.

Opdracht 3, aflevering 4
Bij Hermiston Oregon Livestock auction worden De Mol-jokers geveild, waarin de deelnemers bijna de gehele pot leegtrekken.

De test van aflevering 4 vindt plaats in het Rainbow Cafe in Pendleton.

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 5, 4 februari 2017 (‘Teugels in handen’)

Opdracht 1, aflevering 5
De deelnemers gaan starten bij Battle Mountain. Hier loopt de Oregon Trail, 3200 km lang, 400k mensen hebben het pad gevolgd op zoek naar beter leven. 1 op 10 overleefde het niet. De kandidaten gaan 16 km afleggen en reizen per huifkar. Onderweg schieten de kandidaten met geweren op schietschijven.

Locaties wie is de Mol 2017, aflevering 6, 11 februari 2017 (‘Wijzer worden?’)

In de eerste opdracht gaan de kandidaten in teams van twee de underground van Pendleton in. Onthouden waar het geld ligt.

De tweede opdracht wordt op de countryside het woord ‘Molboekjes’ in het gras gemaaid. De kandidaten verdienen 2000 euro voor de pot.

De derde opdracht zoeken de kandidaten mensen met buttons die een geldbedrag vertegenwoordigen. Bij de Helix rodeo vinden ze een mooi geldbedrag voor de pot. In totaal verdienen ze 630 euro voor de pot.

In spookdorpje Shaniko houden de kandidaten een tussenstop. De test vindt plaats in de bossen bij Bend.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy