De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
locaties land wie is de mol 2018

Alle locaties Wie is de Mol 2018 in Georgië


9 september 2017

Elk jaar is het weer een heel spektakel: Wie is de Mol? Miljoenen kijkers stemmen af om de belevenissen en opdrachten van de kandidaten van Wie is de Mol te volgen. Ook in 2018 volgt er ongetwijfeld weer een spannend seizoen en zal de Mol na een aantal maanden ontmaskerd worden. Natuurlijk is het ook erg leuk om zelf de locaties van Wie is de Mol 2018 en andere seizoenen zelf te bezoeken, zoals de hotels waarin de kandidaten verbleven, de locaties waar de opdrachten zijn uitgevoerd en de steden waar ze doorheen zijn gekomen.

Land Wie is de Mol 2018

Het seizoen Wie is de Mol 2018 is (waarschijnlijk) opgenomen in Georgië in de maanden mei en juni. Hebben de deelnemers daarmee geprofiteerd van de beste reistijd voor Georgië? Het land kent hoge bergen en verschillende klimaatzones. Het hangt dus erg af van de locatie waar ze zich hebben bevonden.

Wie is de Mol 2018 land Gergie kaart

Wie is de Mol 2018 land Georgië kaart

Locaties opnames Wie is de Mol 2018

Op een verschenen foto blijkt naar alle waarschijnlijkheid dat een van de locaties van Wie is de Mol 2018 een kalksteengroeve niet ver van Tbilisi is. Tblisi is de hoofdstad van Georgië en naar alle waarschijnlijkheid zal de eerste aflevering zich in deze stad afspelen, waar de kandidaten van Wie is de Mol 2018 verschillende opdrachten zullen uitvoeren.

Locaties aflevering 1 Wie is de Mol 2018, zaterdag 6 januari 2018 ‘Een verhaal apart’

In aflevering 1 worden de kandidaten in tweetallen geïntroduceerd. Tijdens de eerste opdracht blijkt dat elk duo zich in een andere stad bevindt, en zelfs in een ander land! De kandidaten overnachten in aflevering 1 in een hotel van hotelketen Holiday Inn. Dit verklaart waarom de hotels vanbinnen grotendeels op elkaar lijken en je als kijker niet direct doorhebt dat de duo’s zich in totaal verschillende landen bevinden.

Overzicht kandidaten, landen en locaties aflevering 1:

Team Jan Versteegh (presentator) & Jean Marc van Tol (cartoonist)
Holiday Inn, 100 Chervonoarmiis’ka Street, Kiev, Oekraïne
Locatie 1, de opdracht: ONE LOVE espresso bar, Velyka Vasylkivska St, 100, vlak bij de St. Nicholas Cathedral
Locatie kluis: Kiev-Petsjersk Lavra, Lavrska St, 15, Kiev

Team Olcay Gulsen (modeontwerpster) & Ruben Hein (zanger)
Holiday Inn, Timiryazev St 2, Almaty, Kazachstan
Locatie 1, de opdracht: Café Ficelle, Mustafa Ozturk Street, 7, Almaty
Locatie geld: Zenkov’s Cathedral, в, Gogol St 40, Almaty -> 2000 euro
Locatie kluis: First President Park, Sain Street, Almaty

Team Stine Jensen (schrijfster) & Emilio Guzman (cabaretier)
Holiday Inn, Keykab Khanim, Baku, Azerbeidzjan
Locatie 1, de opdracht: Coffee Station, Fikret Amirov, Baku
Locatie geld: Baku Boulevard, Baku
Locatie jokers: Opera Və Balet Teatri, Lev Tolstoy Street, Baku
Locatie kluis: Mosque of the Martyrs, Mehdi Huseyn St, Baku

Team Loes Haverkort (actrice) & Ron Boszhard (presentator)
Holiday Inn Lesnaya, Lesnaya Ulitsa, 15, Moskou, Rusland
Locatie 1, de opdracht: Coffeemania, Lesnaya Ulitsa, 5сС, Moskou
Locatie geld: Mausoleum van Lenin, Rode Plein, Moskou
Locatie jokers: Bolsjojtheater, Theatre Square, 1, Moskou

Team Bella Hay (muzikante) & Simone Weimans (nieuwslezeres)
DoubleTree by Hilton Hotel, Grigor Lusavorich Street 4/2, Yerevan, Armenië
Locatie 1, de opdracht: El Sky Bar, Lusavorich G. str. 9, Yerevan Plaza, Yerevan
Locatie jokers: Singing Fountains, Republic Square, Yerevan
Locatie kluis: Alexander Tamanyan Park, Isahakyan St, Yerevan

Eindstand pot na aflevering 1: € -3000 (€5000 telefoonkosten + €2000 team Olcay & Ruben)

Presentator Art Rooijakkers bevond zich in aflevering 1 al in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië. ‘TBLISI’ was dan ook de code waarmee de kandidaten de kluis konden openen. In elke kluis lagen twee vliegtickets, zodat de kandidaten naar Tbilisi konden vliegen. Vier kandidaten moesten in hun hotelkamers een test doen omdat zij niet binnen het tijdsblok van twee uur bij de kluis waren. Jan, Jean Marc, Loes en Ron maakten de test. Ron kreeg een rood scherm. Zal hij naar huis moeten of duikt hij alsnog op in Georgië?

Locaties aflevering 2 Wie is de Mol 2018, zaterdag 13 januari 2018, ‘wisseltruc’

Opdracht 1
De eerste opdracht is ‘wisselgeld’ en vindt plaats op de Navtlugi Bazar markt. De kandidaten moeten 100 vakjes met -20 euro bedekken met plus-bedragen. Marktkoopvrouw vinden en geld wisselen met een foto van de volgende persoon met 500 euro. Ondanks een windvlaag wordt hier 860 euro verdiend.

Opdracht 2
De tweede opdracht vindt plaats in het Rustavelli theater Tblisi, tijdens een voorstelling van Julius Caesar, van Shakespeare. Na 10 minuten ontvangen ze een sms per telefoon en moeten de kandidaten zich verplaatsen. Een stoelendans waarbij men binnen 5 minuten op de goede plek moet zitten. Ron verschijnt, niemand gaat. Uiteindelijk zaten er maar drie op de goede plek. Ron moet alsnog naar huis.

Opdracht 3
De derde opdracht is bij Mughanlo, ‘Opscheppen’. Een Lada moet naar de overkant, maar er ligt een berg grind in de weg. Met grote en kleine graafmachines moet de weg vrij gemaakt worden. Er is in totaal 3000 euro te verdienen. Ook bij deze opdracht komt etherdiscipline kijken. De kandidaten weten 30 meter vrij te maken en verdienen daarmee 1500 euro. De pot staat op -640 euro nog steeds onder nul.

Test
De test is in de sfeervolle National Library. Hier blijkt dat Jean Marc besloten heeft om Wie is de Mol 2018 te verlaten vanwege de grote psychische druk en slaapproblemen. Er hoeft deze aflevering daarom niemand onvrijwillig naar huis…

Locaties aflevering 3 Wie is de Mol 2018, zaterdag 20 januari 2018, ‘Kreupelstraat’

Deze aflevering begint in het Kaukasusgebergte, mooi maar heel koud.
Opdracht 1, Tijd is Geld
In het dorp Stikmansminda rijden de kandidaten met auto’s met bedragen op het dak door het dorp. Ze moeten voorkomen door rode auto’s ingesloten te worden. Het is een modern soort  Pacman. Er wordt 900 euro verdiend, dat de pot op 260 euro brengt.
Opdracht 2, Doosjes
Nabij de pittoresk gelegen Gergeti Trinity Church volgt een psychologisch spel, waar blijkt dat de meeste kandidaten elkaar totaal niet vertrouwen en niet van plan zijn om een ander een groene of zwarte vrijstelling te gunnen.
Opdracht 3: Parapente
Tijdens het luisteren naar een podcast wordt er geluisterd naar een podcast, waarna een groep andere deelnemers vragen over Georgië moet beantwoorden. Uiteindelijk zijn er 18 vragen goed, wat 1800 euro oplevert. Dit brengt de pot op 810 euro positief.
De test vindt plaats in Sioni. Bella gaat naar huis.

Locaties aflevering 4 – Wie is de Mol 2018, zaterdag 27 januari 2018, ‘Vooruitzicht’

Opdracht 1
3 kandidaten zonder claustrofobie werken samen en de andere 4 ook. 4 kandidaten moeten de andere 3 vinden in de stad, via een telefoon in 45 min tijd. Rustavelli Tunnels zitten 3 kandidaten met aanwijzingen voor de 4 boven de grond. Ontvangst telefoon alleen ongemakkelijk op ladder.
Opdracht 2: niets is wat het lijkt
Locatie: park. Test hoe kandidaten in het spel staan. Beste kandidaat krijgt vrij van naar de finale. Alle kandidaten krijgen drie vragen. De Mol bleek bij de test van alle kandidaten vlak langs gelopen te hebben. En niemand heeft daarop gelet… Dát was het ticket naar de finale.
Opdracht 3: Rode draad (groepsvrijstelling of 5000 euro)
Via een rode draad van het ene flatgebouw naar het andere, op grote hoogte. Iedere kandidaat neemt één Mol-envelop mee naar de overkant. De enveloppen die de overkant halen, mogen de kandidaten houden. Jan gaat als eerste, daarna Emilio, Olcay, Ruben kan het niet, Stine gaat ook niet, Loes en Simone gaan wel. 5000 euro hadden de meesten gekozen bij opdracht 2, dus daar speelden ze voor. Het bedrag zit in een van de vijf enveloppen die de overkant gehaald hebben.
De test: Jan heeft zijn groene vrijstelling ingezet bij deze test. Emilio krijgt een rood scherm en moet naar huis.
Eindstand pot: 5810 euro

Locaties aflevering 5 – Wie is de Mol 2018, zaterdag 3 februari 2018, ‘Zienswijzen’

Opdracht 1: Tbilisi Circus

In de piste staan zes tafeltjes klaar waarbij de kandidaten een kaartenhuis van vier verdiepingen moeten bouwen. Elk kaartenhuis dat blijft staan levert 250 euro op. Tussendoor zijn er andere opdrachten te doen in de arena van het circus waarmee geld verdiend kan worden. Er is in totaal 1640 euro verdiend bij deze opdracht. Ruben wordt de nieuwe penningmeester, nadat hij aangekaart heeft dat Olcay al vanaf het begin het geld beheerst.

Opdracht 2: ‘Chaos’, racen door de stad Tbilisi

De kandidaten gaan in auto’s die de stad racen. Elke keer valt er een kandidaat af omdat er na elke tussenstop een auto minder beschikbaar is. Elke kandidaat krijgt een beloning mee in de auto, maar er komt uiteindelijk maar één auto over de finish. Ruben heeft de verdeling van de beloningen gemaakt voor de kandidaten. De beloning van de kandidaat die over de finish komt, zou ook voor Ruben als beloning gelden. Dit maakt vooral jokers interessant. Het eindpunt van de opdracht is de Peace Bridge. Loes komt er als eerste aan, met 500 euro. Het bedrag wordt verdubbeld, dus er is 1000 euro verdiend bij deze opdracht.

Opdracht 3: ‘Woordzoekers’

Oude loods/hangar, industrieel. Radarsignalen werden er verstoord tijdens de Koude Oorlog. Enorme woordzoeker op de grond van het gebouw. De woorden die afgestreept moeten worden staan op de ramen van het gebouw, maar de kandidaten gaan zelf aan de slag met woorden wegstrepen. De overgebleven letters vormen een zin. Streepte de Mol de mol weg? Geen geld verdiend met deze opdracht. Eindstand pot na deze aflevering: 8450 euro.

De test vindt plaats in het Museum of Modern Art. Het rode scherm is voor Loes, dus die moet afscheid nemen.

Locaties Aflevering 6:  zaterdag 10 februari 2018 – ‘Verlost’

Dag 10: Tskaltoebo, Georgië

Opdracht 1: ‘Sleutelpositie’
Vindt plaats in een verlaten hotel in Tskaltoebo met 50 kamers, het Tskaltoebo Spa Resort. De kandidaten krijgen de 50 sleutels en moeten alle deuren openen in 20 minuten tijd. Alleen de penningmeester, Ruben, loopt vrij rond. De andere kandidaten zitten in een kamer opgesloten, allemaal met een deel van de kamersleutels. In sommige lege kamers ligt geld of een WIDM-boodschap.

Verdiend geld voor de pot: € 500,- en een aantal jokers

Dag 11: Sukchai

Opdracht 2: ‘Lada’s met lading’

Dorpje met enigszins vervallen, maar mooie huizen waar drie families vandaag hulp krijgen van de kandidaten om te verhuizen binnen het dorp. Binnen dertig minuten moeten drie Lada’s zo vol mogelijk gepakt zijn met de inboedel van elke familie. Daarna kregen de kandidaten nog een kwartier om te herpakken, te proberen om nog wat extra spullen in te laden én een Georgieër mee te nemen.

Verdiend geld voor de pot: € 1250,-

De kandidaten besluiten van penningmeester te wisselen. Jan wordt de nieuwe penningmeester.

Opdracht 3: blijkt de test te zijn!

De test vindt plaats in een ruïne in Tskaltoebo, in de vorm van een soort ruimteschip. Stine zet haar zwarte vrijstelling in.
Art vertelt dat iedereen de kans krijgt om naar de volgende aflevering mee te gaan.

Opdracht 4: ‘Groen/rood’

Vindt plaats in een oud badhuis, Medea Sanatorium. De kandidaten kunnen in twee groepen schermen wegspelen of geld verdienen door een aantal vragen goed te beantwoorden.

Eén persoon krijgt uiteindelijk het scherm te zien. Er hoeft niemand naar huis.

Eindstand van de pot: € 10.200,-

Locaties Aflevering 7: zaterdag 17 februari 2018, ‘Schijn werper’

Dag 12: Tskaltoebo
Opdracht 1: Manor Sanatorium, ‘Oplichten’
 Control room, totale speeltijd 21 minuten, opgedeeld in blokjes van 3 minuten. Er zijn 5 opdrachten die uitgevoerd kunnen worden.
 € 750,- verdiend voor de pot, omdat er 3 opdrachten goed zijn afgerond.
Opdracht 2: Koetaisi, ‘Praten als Brugman’
De Witte brug moet in oude glorie hersteld worden: 125 meter wit verven van de zijkanten van de brug. Hiervoor is de hulp van de bevolking nodig, dus een deel van de kandidaten gaat werven en een deel start alvast verven. De burgemeester heropent de brug om 18.30 uur. Het aantal wit geschilderde meters levert geld op voor de pot.
€ 1250,- verdiend voor de pot, met 125 geverfde meters!
Dag 13: Bordzjomi
Opdracht 3: ‘Perongeluk’
Treinrit waarbij lading postpakketten gesorteerd moeten worden. Een deel van de pakketten moet afgeleverd worden op stations die ze tussendoor passeren. Eindstation Tsemi
Min € 500,- door verkeerd afgeleverde pakketjes. Er stonden twee dozen niet goed, dus geen plusgeld voor de pot.
De test: Tsemi
 Het rode scherm is voor Stine.
Eindstand pot na aflevering 7: € 11.700,-

Locaties Aflevering 8: ‘Gelijkgestemd’, zaterdag 24 februari 2018

Overnachting in Borjomi, dag 14
Opdracht 1 – ” in Vardzia
Zanggroepen matchen, dat lukt en er wordt 1000 euro voor de pot verdiend
Opdracht 2 – ‘Car-aoke’
12 numners goed, waarvan 2 bonusnummers, er wordt 700 euro voor de pot verdiend.
Opdracht 3 – ‘Geldstroom’
Mtkvari river: Gekleurde kokers pakken tijdens het raften. Er is 4000 euro te verdienen. Uiteindelijk pakken de kandidaten 850 euro, dat brengt de pot op €14.250.
De test vindt plaats in het Romanov Palace. Simone gaat naar huis.

Alle locaties Wie is de Mol zelf bezoeken?

Zin om zelf de locaties van Wie is de Mol te bezoeken? Dat kan! Eerdere afleveringen vonden plaats op de Dominicaanse Republiek (Alle locaties Wie is de Mol 2016) en Oregon, Verenigde Staten (Alle locaties Wie is de Mol 2017). De meeste locaties vind je in de artikelen terug, zodat je ze tijdens een reis zelf kunt bezoeken.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy