De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locaties Wie is de Mol 2019

Alle locaties Wie is de Mol 2019


19 augustus 2018

Benieuwd naar alle locaties van Wie is de Mol 2019 en in welk land het wordt opgenomen? Voor de trouwe kijkers is het ieder jaar weer een spannende tijd. Miljoenen kijkers volgen de belevenissen van de deelnemers aan het populaire tv-programma, tijdens soms bloedstollende opdrachten. In 2019 belooft het weer een spannend seizoen te worden, waarna de mol tijdens een live-uitzending in het Vondelpark in Amsterdam zal worden ontmaskerd.

Je kunt de locaties van Wie is de Mol van het nieuwe seizoen zelf bezoeken. Denk hierbij aan de specifieke hotels waarin de kandidaten verbleven en het adres daarvan, de exacte locaties waar de opdrachten zijn uitgevoerd en steden waar ze zijn geweest.

Land Wie is de Mol 2019, Colombia

Radiomaker Ilan Hoekstra kwam tijdens de vermoedelijke opnames van Wie is de Mol 2019 drie bekende Nederlanders tegen in Colombia. Ze vertelden hem dat ze in Colombia waren voor de opnames van een nieuw reisprogramma, maar het leek hem onwaarschijnlijk dat deze mensen de waarheid spraken. Het waren namelijk helemaal geen geschikte mensen voor een reisprogramma. Wie deze bekende Nederlanders waren, maakte hij helaas niet bekend. De deelnemers van Wie is de Mol 2019 werden later bekendgemaakt:

Robèrt van Beckhoven (57): bakker, patissier en bekend van Heel Holland Bakt.
Evelien de Bruijn (44): is presentatrice van het radioprogramma ’t Wordt nu Laat, en presenteert in 2018 ook de Top 2000.
Sinan Can (41): onderzoeksjournalist en documentairemaker . Betrokken bij Bloedbroeders en Zembla
Evi Hanssen (39): Vlaamse presentatrice en zangeres.
Merel Westrik (39): presentatrice van het RTL Nieuws.
Rick Paul van Mulligen (37): bekend van zijn rol in A’dam-E.V.A. en als deelnemer aan De Grote Improvisatieshow.
Sarah Chronis (32): actrice bekend van Divorce en Onderweg naar morgen en de film Alles voor elkaar.
Nielson (28): zanger van bekende hits ‘Beauty & De Brains’ en ‘Sexy als ik dans’.
Jamie Trenité (28): bekend van Jules Unlimited en tafelheer bij ‘De Wereld Draait Door’
Nikkie de Jager (24): bekende Nederlandse Youtuber op het gebied van make-up

Land Wie is de Mol 2019 Colombia

Nieuwe presentator van Wie is de Mol

Op 23 maart 2018 werd bekendgemaakt dat Art Rooijakkers stopt met de presentatie van Wie is de Mol. Zijn opvolger is Rik van de Westelaken, eerder al het geicht van MolTalk. Rik won zelf in het vijftiende seizoen en is een echte fan van het programma. Eerder presenteerde hij het populaire programma Peking Express. Ook is de kans groot dat je hem kent van het NOS Journaal, of Rik over de Grens.

Locaties opnames Wie is de Mol 2019

naar alle waarschijnlijkheid zal de eerste aflevering zich in Bogota afspelen, de hoofdstad van Colombia. Hier zullen de kandidaten van Wie is de Mol 2018 verschillende opdrachten uitvoeren.

Speculaties over de deelnemers Wis is de Mol 2019

Op het moment zijn de deelnemers nog niet bekend. Wel zijn er sterke vermoedens, doordat veel bekende Nederlanders een account op social media bijhouden. Het is dan erg verdacht als daar ineens weinig activiteit meer is. Zeker gedurende de weken dat het programma opgenomen wordt. Bekijk enkele video’s over speculaties naar mogelijke kandidaten (let op: kan mogelijk spoilers bevatten!)

Locaties aflevering 1 Wie is de Mol, zaterdag 5 januari 2018  ‘Op sleeptouw’

In aflevering 1 worden de kandidaten geïntroduceerd. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol speelt zich af bij de brug Puente de Occidente in de stad De stad Santa Fe de Antioquia. Deze brug overbrugt de Cauca rivier. Het is een bijzondere brug, want het is de oudste hangbrug van Colombia. Midden op deze brug vond de eerste opdracht plaats, waarin zowel licht als zware kisten naar boven getrokken moesten worden. In een aantal kisten zat een vrijstelling verborgen.

Opdracht 2 werd uitgevoerd op het grote stadsplein  Plaza Mayor Juan de Corral, in het centrum van Santa Fe de Antioquia. Iedereen kon zich na afloop van een enerverende salsadans gelukkig nog herinneren met wie ze gedanst hadden.

Vervolgens waren tijdens de fietsopdracht een aantal enveloppen te vinden, die op precies de juiste tijd en locatie door een aantal kandidaten moesten worden meegenomen. Deze opdracht gaf zicht op een aantal bijzondere historische kerken, waaronder de Iglesia de Nuestra Señora de Shiquinquira, de Iglesia Santa Bárbara en de Iglesia Jesús Nazareno. Mocht je ooit in Santa Fe de Antioquia in Colombia zijn, dan is het leuk om deze locaties van Wie is de Mol 2019 zelf te bezoeken.

Overzicht kandidaten, landen en locaties aflevering 1:

Eindstand pot na aflevering 1:

Alle locaties Wie is de Mol zelf bezoeken?

Zin om zelf de locaties van Wie is de Mol 2019 te bezoeken? Dat kan! Eerdere afleveringen vonden plaats op de Dominicaanse Republiek (Alle locaties Wie is de Mol 2016) en Oregon, Verenigde Staten (Alle locaties Wie is de Mol 2017). De meeste locaties vind je in de artikelen terug, zodat je ze tijdens een reis zelf kunt bezoeken.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy