De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Amerikaanse Maagdeneilanden

Beste reistijd Amerikaanse MaagdeneilandenBeste reismaanden Amerikaanse Maagdeneilanden
De beste reistijd voor de Amerikaanse Maagdeneilanden zijn de maanden januari tot en met juni. Er is dan mild weer met amper regen. Wil je de drukte ontwijken? Vermijd dan het Amerikaanse hoogseizoen van december tot en met maart. De maanden april, mei en juni zijn daarmee voor Nederlanders uitermate geschikt voor een reis naar de Amerikaanse Maagdeneilanden. Van juni tot augustus lopen de temperaturen tot ver boven de 30 graden op. In augustus en september kunnen er orkanen voorkomen.

Hoogseizoen Amerikaanse Maagdeneilanden

Het hoogseizoen valt samen met het Amerikaanse hoogseizoen van december tot en met maart.

Klimaat Amerikaanse Maagdeneilanden

De Britse Maagdeneilanden hebben een tropisch klimaat. De temperaturen zijn er vrij constant tussen de 30 en 33 graden, waarbij er bijna altijd wel een verkoelende wind vanaf zee staat. Als het echt koud is op het eiland, zijn de temperaturen rond 22 en 24 graden. De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn vrij droog vanaf januari tot eind juli, waarvan er in de maanden februari en maart de minste kans op regen is.

Regenseizoen Amerikaanse Maagdeneilanden

Het regenseizoen valt tussen augustus en december. Een echt regenseizoen mag het niet heten, maar wel neemt het aantal buien toe. In het droge seizoen blijft de regen vaak beperkt tot een klein buitje.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy