De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Antigua Barbuda

Beste reistijd Antigua en Barbuda


Beste reismaanden Antigua en Barbuda

De beste reistijd voor Antigua en Barbuda zijn de maanden januari tot en met april. Het is er dan met temperaturen rond de 30 graden niet extreem heet, je hebt minder kans op orkanen en vermijd je het regenseizoen. De eilandengroep in Noord-Amerika bestaat uit de eilanden Antigua, Barbuda en het vulkanische onbewoonde eiland Redonda. Het eiland Antigua ligt ten zuiden van het eiland Barbuda.

Hoogseizoen Antigua en Barbuda

Het hoogseizoen op Antigua is va december tot april. Wil je profiteren van lagere tarieven  en reizen in minder drukte, dan kan je beter gaan van mei tot eind november. Wel zijn er in het hoogseizoen meer vluchten van en naar de eilanden.

Klimaat Antigua en Barbuda

Het klimaat van Antigua en Barbuda is tropisch. Het droge seizoen is van november tot mei met een aangename gemiddelde dagtemperatuur van 25 graden. De watertemperatuur is in de zomer en het najaar een heerlijke 24 graden. Van mei tot november komt de temperatuur regelmatig boven de 30 graden en wordt dan afgewisseld met tropische buien. Juli en augustus zijn de heetste maanden,  waarbij het in de nacht zelden koeler wordt dan 20 graden. In het najaar is er kans op orkanen, maar deze kans is wel vrij klein.

Regenseizoen Antigua en Barbuda

Het regenseizoen op Antigua en Barbuda is in de maanden tussen juni en november. De buien zijn dan vaak kort, maar hevig. Bovendien is het in deze periode ook ruim in de 30 graden. Kans op orkanen is het grootst in de maanden augustus en september.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy