De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Backpacken in Thailand populairst onder Nederlandse backpackers


12 januari 2016

Uit onderzoek van beslist.nl blijkt dat Thailand de populairste backpackbestemming onder Nederlandse reizigers is. De meeste Nederlandse backpackers trekken naar Azië. Naast Thailand worden ook Vietnam, Indonesië en Cambodja veel bezocht, al dan niet in combinatie met een reis naar Thailand.

Azië is een goedkope bestemming

Vooral de lage prijzen in Azië worden gezien als een groot voordeel. Werkende backpackers verkiezen Australië als favoriete bestemming. Nieuw-Zeeland is vooral populair bij natuurliefhebbers. Andere landen in de top tien zijn Peru, Nepal, Laos en Spanje.

Waarom backpacken?

De belangrijkste redenen om te backpacken zijn volgens het onderzoek het ontmoeten van nieuwe mensen, kennismaken met andere culturen en het opdoen van levenservaring. Tijdens het reizen zijn voor backpackers een camera, smartphone en tablet absoluut onmisbaar. Bekijk de volledige infographic hier.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy