De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Belgie

Beste reistijd België


Beste reismaanden BelgiëDe beste reistijd voor België zijn de maanden mei tot en met september. De winters zijn nooit extreem koud en de zomers nooit extreem heet vanwege de invloed van de zee. De Ardennen vormen wel een uitzondering. Door het hoger gelegen landschap kan het hier vooral in de winter een stuk kouder worden. In de winter kan er in de Ardennen zelfs wintersport beoefend worden.

Hoogseizoen België

Het hoogseizoen in België zijn de maanden juli en augustus, gelijk met de zomervakanties in de rest van West-Europa.

Klimaat België

Het klimaat van België is te vergelijken met dat van Nederland en een echt zeeklimaat. De zomers verlopen nooit heel heet en de winters zijn over het algemeen zacht. Aan de kust zijn de zomers nog wat koeler dan in het binnenland van België. In Oostende en Brugge zijn zowel hitte als sneeuw heel zeldzaam, terwijl er in de Ardennen juist op vrij veel dagen sneeuw valt.

Regen in België

De meeste regen valt in de zomermaanden juli en augustus, met uitschieters in de Ardennen, waar het relatief vaker regent. De gemiddelde neerslaghoeveelheden zijn redelijk gelijkmatig verdeeld over het hele jaar, door depressies die vanaf de Atlantische oceaan over België waaien.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy