De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Toerist valt in geiser in Chili

Belgische toeriste valt in geiser in Chili en raakt zwaargewond


12 oktober 2015

Een toeriste uit België stond gisteren bij de beroemde geisers in het noorden van Chili te genieten van het spektakel. Maar haar vakantie veranderde ineens in een nachtmerrie toen ze plotseling in een van de geisers viel. Ook haar man raakte gewond.

De 68-jarige Belgische toeriste was gisteren met haar man op bezoek in El Tatio, in het noorden van Chili. Met meer dan 80 actieve geisers is El Tatio het op twee na grootste geiserveld in de wereld en is erg geliefd bij toeristen. De vrouw wilde een foto maken van dit natuurfenomeen, verloor haar evenwicht en viel in het hete water. Haar man twijfelde geen moment en haalde haar er direct weer uit, met gevaar voor eigen leven.

De vrouw was in shock en is naar het ziekenhuis gebracht. Het lichaam van de vrouw is voor 75% ernstig verbrand en ze vecht op dit moment voor haar leven. Haar man liep zware brandwonden op aan zijn armen.

Volgens de Chileense nieuwssite Soy Chile staat er een vliegtuig klaar om de vrouw voor verdere verzorging over te brengen naar een brandwondencentrum in de Chileense hoofdstad Santiago.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy