De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Bermuda

Beste reistijd Bermuda


Beste reismaanden BermudaDe beste reistijd voor Bermuda zijn de maanden april tot en met november. De meest aangename temperaturen vind je van september tot en met november. Bovendien is het dan wat rustiger op Bermuda. Vooral in de maanden juni tot en met augustus kan het op Bermuda druk zijn. Het ligt op slechts enkele uren vliegen vanaf het Amerikaanse vasteland en Amerikanen maken dan ook maar wat graag gebruik van de mogelijkheid om bermuda te bezoeken.

Bermuda bestaat uit meerdere eilanden, waaronder Bermuda, Saint George, Saint David en Somerset. De hoofdstad van Bermuda is Hamilton.

Hoogseizoen Bermuda

Het hoogseizoen in Bermuda zijn de maanden juni tot en met augustus, gelijktijdig met de zomervakantie in de Verenigde Staten. Het weer tijdens deze maanden is warmer en vochtiger vergeleken met de rest van het jaar, maar veel toeristen nemen dit voor lief, aangezien ze vaak gebonden zijn aan de vakantieperiode.

Klimaat Bermuda

Het klimaat van Bermuda is tropisch. In de zomermaanden liggen de temperaturen er gemiddeld tussen de 24 en 30 graden. In de wintermaanden is het koeler, met temperaturen van 15 tot 22 graden. Het hele jaar door is het klimaat van Bermuda mild. De luchtvochtigheid is het hoogst in de maanden juni tot september. In de maanden januari en februari valt juist de meeste regen.

Regenseizoen Bermuda

De maanden januari en februari zijn de regentijd op Bermuda. Het kan dan niet alleen regenen, maar ook kan het fris aanvoelen. De buien in het regenseizoen zijn meestal krachtig, maar kort. Bovendien regent het vooral ’s nachts en valt de overlast door regen daardoor reuze mee.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy