De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Landen zonvakantie januari tips

Beste landen voor vakantie in januari


Op zoek naar reisbestemmingen waar het in januari lekker weer is? Als de drukke decembermaand weer achter de rug is, verlangen veel mensen naar een heerlijke zonvakantie. In januari zijn de dagen in Nederland immers kort, donker en is het vaak ook nog eens erg koud. Niet gek dat je op zoek gaat naar een plek waar in januari lekker de zon schijnt. Bijkomend voordeel van reizen in januari is dat je reist in het laagseizoen. De prijzen liggen over het algemeen lager dan in de zomermaanden juli en augustus.

In januari is het op het noordelijk halfrond winter. Wil je van de zon genieten, dan is afzakken naar het zuiden het devies. Een fijne zonvakantie in januari houd je daarom iets boven, rond de evenaar, of ten zuiden daarvan. In de eerste week van januari is het meestal hoogseizoen op de plekken waar het in januari lekker weer is. Vanaf de tweede week in januari wordt alles al een stuk goedkoper.

Hier vind je een aantal landen waar het in januari meestal goed weer is en je uitstekend van de zon kunt genieten. Bekijk alle reisbestemmingen in de lijst en kies dit jaar voor de winterzon!

Reistips & vakantietips januari

Canarische eilanden
Winterzon januari Canarische EilandenDe Canarische eilanden bieden in januari een heerlijk zonnig klimaat, relatief vlak bij huis. Je bent er met het vliegtuig binnen 4,5 uur en geniet er voor weinig geld van de winterzon. Kies voor Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of een ander eiland. In januari is het op de Canarische Eilanden rond de 20 graden. Ideaal voor zonliefhebbers die niet te lang willen reizen om de winterzon op te zoeken. Bekijk de beste reistijd voor de Canarische Eilanden.

Kaapverdische Eilanden
Winterzon januari Kaapverdische EilandenOok ideaal voor een zonvakantie in januari zijn de Kaapverdische Eilanden. Deze eilandengroep ligt iets verder dan de Canarische Eilanden en biedt in januari uitstekend weer. Je vliegt er binnen 6 uur naartoe en kunt hier heerlijk op het strand genieten van de zon, en dat in januari terwijl het in Nederland fris en guur is! Bekijk de beste reistijd voor de Kaapverdische Eilanden.

Gambia
Winterzon januari GambiaIn januari is het in Gambia heerlijk warm, met temperaturen rond 32 graden, met aan de kust wat lagere temperaturen en een verfrissende zeebries. Gambia is een land dat ingesloten ligt in Senegal (Afrika). Ook hier vlieg je in ongeveer 6 uur naartoe. Bekijk de beste reistijd voor Gambia.

Dubai en Abu Dhabi
Winterzon januari DubaiIn januari is Dubai een perfecte bestemming om van de winterzon te genieten. In de zomer en het voorjaar wordt het hier veel te heet. In Dubai vind je mooie stranden, fijne hotels, goede restaurants en veel mogelijkheden om de stad te bekijken. Dubai is een stad van extremen. En uiteraard een ideale plek voor een zonvakantie in januari. Bekijk de beste reistijd voor Dubai.

Marokko
Winterzon januari MarokkoIn januari op vakantie naar Marokko, een goed idee! Dit land ten zuiden van Spanje biedt in januari heerlijke temperaturen en veel afwisseling. Geniet van het strand, maar ook de bijzondere woestijn en gebergten in het binnenland. In Marokko vind je een totaal andere cultuur. Erg leuk voor wie niet al te ver wil vliegen, maar wel een bijzondere vakantie wil meemaken terwijl de zon lekker schijnt. Bekijk de beste reistijd voor Marokko.

Dominicaanse Republiek
Winterzon januari Dominicaanse RepubliekIn januari is het perfect weer in de Dominicaanse republiek. Je vindt er tropische stranden en prachtig blauwe zee. Bekijk de beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek.

Aruba, Bonaire en Curaçao
Winterzon januari ArubaEen heerlijke winterzonvakantie vier je in de maand januari op de Nederlandse Antillen. Op Curaçao zijn de temperaturen het hele jaar door rond de 30 graden en schijnt de zon vrijwel altijd. Vanaf januari heb je de minste kans op regen. Je geniet er van prachtige stranden met parelwit zand en helderblauw water. Ook de eilanden Aruba en Bonaire zijn goede winterzonbestemmingen in januari. Bekijk de beste reistijd voor Aruba.

Florida en Hawaii (VS)
Winterzon januari HawaiiWel zin in een winterzonvakantie in januari? Denk dan eens aan Amerika. Hier is het in Florida en op Hawaii heerlijk weer. Iets minder westers? Denk dan aan Cuba, dat vlak bij Florida ligt. Bekijk de beste reistijd voor Florida.

Thailand
Winterzon januari ThailandThailand is een ideale bestemming in januari. Geniet van prachtige stranden en eilanden zoals Koh Phi Phi, Koh Phangan of Koh Samui. Bekijk de beste reistijd voor Thailand.

Mexico
Winterzon januari MexicoIn januari is het aan de westkust van Mexico vrijwel droog in onze wintermaanden. Heerlijke temperaturen maken Mexico een ideale winterzonbestemming in januari. Met constante temperaturen van ongeveer 30 graden en veel zon zit je in Mexico perfect. Bekijk de beste reistijd voor Mexico.

Filipijnen
Winterzon januari FilipijnenZin in een tropische vakantie in januari? Denk dan eens aan de Filipijnen, met een gemiddelde temperatuur van 30 graden in januari en weinig tot geen neerslag. Je geniet er van prachtige eilanden met witte stranden en helderblauw water. Bekijk de beste reistijd voor de Filipijnen.

Nog meer inspiratie nodig? Andere landen waar je in januari van een heerlijke zonvakantie kunt genieten zijn:

Jamaica, Colombia, Belize, Costa Rica, Peru, Chili, Argentinië, Egypte, Zuid Afrika, India, Vietnam, Laos, Hong Kong, Malediven.

Kies jij dit jaar ook voor de winterzon?

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy