De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Beste reismaanden


Weet je in welke maand je op reis wilt gaan, maar heb je nog geen geschikte bestemming gevonden? In deze lijst vind je per maand landen waarin de beste reisperiode voor dat land valt. We tonen vooral de populaire bestemmingen. In veel gevallen is het klimaat in een buurland of nabijgelegen eiland ook geschikt. Raadpleeg daarvoor de andere lijsten of zoek het land via de zoekfunctie.

Reistips januari

In januari zijn de dagen in Nederland kort, donker en is het vaak ook nog eens erg koud. Niet gek dat je op zoek gaat naar een plek waar in januari lekker de zon schijnt. In januari is het op het noordelijk halfrond winter. Wil je van de zon genieten, dan is afzakken naar het zuiden het devies.

Landen waar je in januari van een heerlijke zonvakantie kunt genieten zijn:

Canarische eilanden, Kaapverdische Eilanden, Gamia, Dubai en Abu Dhabi, Marokko, Dominicaanse Republiek, Aruba, Bonaire en Curaçao, Florida en Hawaii (VS), Thailand, Mexico, de Filipijnen, Jamaica, Colombia, Belize, Costa Rica, Peru, Chili, Argentinië, Egypte, Zuid Afrika, India, Vietnam, Laos, Hong Kong, Malediven.

Bekijk de beste landen voor vakantie in januari en kies dit jaar voor de winterzon!

Reistips februari

Reistips maart

Reistips april

Reistips mei

Reistips juni

Reistips juli

Reistips augustus

Reistips september

Reistips oktober

Reistips november

Reistips december

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy