De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Boer zoekt Vrouw 2019 locaties

Boer zoekt Vrouw 2018 locaties van alle boerderijen en boeren


19 augustus 2018

Maar liefst 635 boeren hebben zich aangemeld voor het alweer tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Uiteindelijk zijn hieruit 10 boeren geselecteerd die de kans krijgen om via het populaire tv-programma de liefde van hun leven te vinden. De tien boeren zijn op 13 mei 2018 aan Nederland voorgesteld. De vijf boeren die de meeste brieven ontvangen, zullen het hele seizoen worden gevolgd. Via de website kun je de overige boeren trouwens blijven volgen. Wie zijn de vijf boeren en in welke plaats en waar staat hun boerderij of bedrijf?

De 10 boeren: mogelijke deelnemers

Alle tien voorgestelde boeren zijn tussen de 24 en 60 jaar oud en hebben een veehouderijbedrijf, een bedrijf in de akkerbouw of een kwekerij. Ze wonen verspreid over heel Nederland.  Vanaf zondag 16 september is te zien hoe het de boeren vergaat. We weten dan ook welke vijf boeren de meeste brieven hebben ontvangen. Deze boeren zullen in het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw gevolgd worden.

De kandidaat deelnemende boeren van seizoen 2019
Wilfred (43), Gelderland: Melkvee- en houtsnipperbedrijf
Marnix (40), Noord-Holland: Vlees- en paardenfokkerij
Jan (61), Noord-Holland: Melkveehouderij
Jaap (50), Noord-Holland: Snijbloemkwekerij (bouvardia)
Steffi (28), Noord-Brabant: Hengstenhouderij
Rudie (33), Groningen: Melkveebedrijf
Michelle (30), Noord-Brabant: Champignonkwekerij
Remco (28), Friesland: Melkveehouderij
Wim (28), Flevoland: Akkerbouw
Saskia (53), Utrecht: Biologische melkgeitenhouderij

Alle locaties van de boerderijen en bedrijven van de boeren in Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw 2018 gaat over boeren in Nederland. Alle locaties van de boerderijen en de bedrijven van deze boeren vind je in dit artikel.

Boer zoekt Vrouw gemist?

Via uitzendinggemist.nl kijk je eenvoudig alle afleveringen terug. Bekijk ook de video van 13 mei 2018, waarin alle boeren van seizoen 2019 zichzelf voorstellen.

Boer zoekt Vrouw wordt uitgezonden op NPO1 en is een programma van de KRO-NCRV.De laatste editie van Boer zoekt Vrouw werd uitgezonden in het voorjaar van 2017. Die editie had Nederlandse boeren die naar het buitenland geëmigreerd zijn in de hoofdrol. De boeren David, Marc en Herman kregen uiteindelijk een relatie.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy