De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Britse Maagdeneilanden

Beste reistijd Britse Maagdeneilanden


Beste reismaanden Britse MaagdeneilandenDe beste reistijd voor de Britse Maagdeneilanden zijn de maanden januari tot en met april. In de maanden juni tot en met augustus kan het drukkend warm zijn en kunnen er orkanen voorkomen. Gemiddeld liggen de temperaturen het hele jaar door tussen de 25 en 30 graden. De Britse Maagdeneilanden staan bekend als strandbestemming en paradijs voor zeilers. Wil je met een zeilboot gaan eilandhoppen, dan is een reis tussen eind december en april erg geschikt

Hoogseizoen Britse Maagdeneilanden

Het hoogseizoen in Britse Maagdeneilanden zijn de maanden november tot en met eind april. Tijdens de kerstvakantie kan het er extra druk zijn. De Britse Virgin Eilanden kennen ook een middenseizoen, van mei tot en met juli. Vanaf september tot en met half november geld het zogenaamde orkaanseizoen. Dit is meteen ook het laagseizoen op de Britse Maagdeneilanden.

Klimaat Britse Maagdeneilanden (Britse Virgin Islands)

Het klimaat van Britse Maagdeneilanden is tropisch, waarbij je kunt afkoelen door de vaak aanwezige oostelijke passaatwind. Het winterseizoen is over het algemeen droog. Het voelt vochtig van eind augustus tot eind oktober.

De gemiddelde temperatuur op de eilanden varieert tussen de 22 en 30 graden en het zeewater is een aangename 24 tot 28 graden warm.

Regenseizoen Britse Maagdeneilanden (Britse Virgin Eilanden)

Het regenseizoen op de Britse Maagdeneilanden valt tussen juni en november met korte, maar heftige stortbuien. In augustus en september kunnen er zelfs orkanen voorkomen. Van juni tot en met augustus kunnen de temperaturen daarbij verder oplopen tot ver in de 30 graden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy