De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Brunei

Beste reistijd Brunei


Beste reismaanden BruneiDe beste reistijd voor Brunei zijn de maanden februari tot en met april. Dit zijn meteen ook de droogste maanden in het land. Het risico op een bui is in Brunei echter altijd aanwezig, maar piekt in de november en december. De gemiddelde dagtemperatuur ligt in Brunei het hele jaar door rond de 30 graden. Brunei is het hele jaar in principe goed te bezoeken vanwege het tropische klimaat. Het is er vrijwel altijd rond de 28 graden, waarbij de luchtvochtigheid vrij hoog is.

Hoogseizoen Brunei

Het hoogseizoen in Brunei zijn vooral de droge maanden februari tot en met april. Van massatoerisme is in Brunei echter geen sprake.

Klimaat Brunei

Het klimaat van Brunei is tropisch met een gemiddelde temperatuur van 32 graden het hele jaar door. In het zuiden is het meestal iets koeler. In het noorden ligt de gemiddelde temperatuur het hele jaar overdag tussen de 29 en 33 graden. Van november tot en met januari zijn de temperaturen het laagst, rond de 30 graden. Omdat de luchtvochtigheid in het land hoog is, kan het warmer aanvoelen dan de werkelijke temperatuur.

Ook het zeewater is het hele jaar door lekker warm, met een temperatuur van de Zuid-Chinese Zee tussen de 27 en 30 graden.

Regenseizoen Brunei

In april en mei schijnt de zon het meest, maar het land kent eigenlijk geen echt droge periodes. Er zijn periodes waarbij het regent en er zijn periodes waarbij het méér regent. In februari en maart is het gemiddeld het droogst. Tijdens deze maanden regent het ongeveer 14 dagen, veel minder dan de rest van het jaar. November en december zijn het natst, waarbij het tot maar liefst 24 dagen per maand kan regenen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy