De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
China wil toerisme stimuleren

China wil toerisme flink gaan stimuleren


5 augustus 2015

De regering van China vindt dat het toerisme in China gestimuleerd moet worden, omdat het economisch minder gaat dan voorgaande jaren. Door het stimuleren van het toerisme moet de binnenlandse consumptie omhoog gaan. Er moet meer geïnvesteerd worden en bedrijven moeten worden aangemoedigd hun werknemers betaald verlof te geven.

Maatregelen

Er gaan nog meer maatregelen gepaard met het plan om het toerisme te stimuleren. Zo moet de regelgeving omtrent huurauto’s worden versoepeld, maar ook voor andere toeristische branches moet de regelgeving worden vereenvoudigd. De regering moedigt banken aan meer te lenen aan bedrijven die zich in de toeristische sector bevinden. Ook onderzoekers en gepensioneerden moeten worden gestimuleerd om meer te gaan reizen.

Economische groei

Doordat de export, consumptie en investeringen dit jaar tegenvallen, heeft China het moeilijker dan de voorgaande jaren. Het laagste groeipercentage sinds 25 jaar wordt dit jaar bereikt. Ondanks alles is de groei nog altijd 7%. Het toerisme moet een groeigebied zijn voor China. Concreet doel: de uitgaven door toeristen moet in 2020 zijn verdubbeld tot 811 miljard euro.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy