De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Congo

Beste reistijd Congo


Beste reismaanden CongoDe beste reistijd voor Congo zijn de maanden juni tot en met augustus. Er valt dan de minste regen. Ook tijdens de maanden eind december tot en met begin februari is een bezoek mogelijk. Het regent dan minder dan in de andere regenmaanden.

Beste reismaanden Congo

Klimaat Congo

Congo kent een tropisch klimaat, met temperaturen gemiddeld tussen de 25 en 30 graden.

Regenseizoen Congo

Congo heeft verschillende regenseizoenen, die vooral op basis van locatie anders zijn. Het gebied ten zuiden van de evenaar heeft een regenseizoen dat loopt van oktober tot mei en het noorden kent een regenseizoen van april tot en met november. In Centraal Congo is altijd kans op regen zonder extreme uitschieters naar natte of droge periodes.

Congo bezienswaardigheden

Congo heeft een prachtige natuur met vulkanen, bergen, oerwouden, watervallen en tropische regenwouden. De twee belangrijkste nationale parken in Congo zijn het Virunga National Park en het Garamba National Park. Je vindt hier groot wild.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy