De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Disclaimer


Debestereistijd.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet of slechts ten dele uitkomen van de verstrekte verwachtingen in de teksten of in de klimaattabellen of andere afbeeldingen op deze site.

Debestereistijd.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Debestereistijd.nl geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Debestereistijd.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door debestereistijd.nl worden gewijzigd of verwijderd.

Teksten op deze site zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op diverse meteorologische gegevens en bronnen. Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen allen onder creative common-licenties. Debestereistijd.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gege vens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Debestereistijd.nl behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan debestereistijd.nl de toegang tot de webpagina monitoren.

Altijd stroom onderweg? Neem een powerbank mee

Het is een bekend probleem: je telefoon of tablet is bijna leeg. Op het vliegveld en onderweg zie je mensen wanhopig zoeken naar een stopcontact. De oplossing? Neem gewoon deze powerbank mee. Klein van formaat, maar wel veel stroom! In het vliegtuig mag je trouwens een powerbank van maximaal 27.000 mAh meenemen. Daarmee laad je een gemiddelde telefoon tot wel 10 keer op. Vlieg je niet? Dan is hij ook handig op de fiets, tijdens een lange wandeling of als je gaat kamperen.