De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Amerika visum ESTA aanvragen

Een visum of ESTA voor Amerika aanvragen?


18 juni 2018

Amerika is een verre bestemming die onder Nederlanders steeds populairder wordt. Bezoek de grote steden zoals New York, Los Angeles en het extravagante Las Vegas, of juist de indrukwekkende nationale parken die het land rijk is. Wanneer je naar de VS reist, heb je als Nederlands ingezetene meestal geen visum nodig, maar een ESTA. Een ESTA is toestemming van de Amerikaanse overheid dat je naar Amerika mag reizen. Zonder ESTA kom je het land niet in en daarom is het heel belangrijk je ESTA voor vertrek te hebben geregeld.

Wanneer een visum voor Amerika?

In principe dient iedereen die de Nederlandse nationaliteit heeft en naar de Verenigde Staten wil reizen een visum of een ESTA aan te vragen. Op deze manier heeft Amerika een goed beeld van wie het land wil binnen reizen en is er een controle op wie er wel of niet binnen mag treden. Voor de meeste reisdoeleinden volstaat een ESTA, maar je dient voor een visum voor Amerika te kiezen als:

  • Je langer dan 90 dagen aaneengesloten in Amerika wilt verblijven
  • Je in Amerika wilt gaan werken of stage lopen
  • Je naar Amerika reist voor andere doeleinden dan toerisme of zaken
  • Je ontoelaatbaar bent op basis van de “Immigration and Nationality Act (212)”
  • Je in Amerika aankomt met een luchtvaartmaatschappij of vervoersbedrijf dat niet is aangesloten bij het “Visa Waiver Programma”
  • Je sinds 2011 in Iran, Irak, Syrië, Soedan, Jemen, Libië of Somalië bent geweest, de nationaliteit van een van deze landen hebt of deze ooit hebt gehad

Is een of meerdere van deze zaken op jou van toepassing? Lees dan meer over een visum Amerika en vraag het visum aan. Hiervoor zijn meer gegevens en tijd nodig dan het regelen van een ESTA. Voor toeristische reizen en zakenreizen naar Amerika waarbij je minder dan 90 dagen aaneengesloten in Amerika verblijft heb je geen visum nodig, maar kun je een ESTA aanvragen.

ESTA voor Amerika aanvragen

ESTA is een afkorting die staat voor Electronic System for Travel Authorization. Het aanvraagproces wordt afgehandeld door de U.S. Department of Homeland Security. Een ESTA aanvragen kan eenvoudig via Nederlandse aanbieders. Een ESTA is geen visum, maar een reisvergunning en maakt het voor Nederlanders eenvoudig om Amerika in te reizen. Daarnaast kunnen de Amerikaanse autoriteiten op deze manier iedereen die het land binnenkomt vooraf screenen. Het is aan te raden om minstens 72 uur voor vertrek een reisvergunning aan te vragen, maar (veel) eerder mag ook. Een ESTA is na aanvraag namelijk twee jaar geldig. Het aanvragen van een ESTA kan helemaal online.

ESTA in slechts 5 minuten geregeld

Het invullen van alle ESTA-gegevens op de officiële site van de U.S. Department of Homeland Security is vaak tijdrovend, lastig en niet voor iedereen duidelijk. Nederlanders kunnen eenvoudig en zonder rompslomp in slechts 5 minuten hun ESTA aanvragen via aanbieders zoals visumbuitenland.nl. Vul je persoonlijke gegevens in op het ESTA-aanvraagformulier, zoals contact- en paspoortinformatie, plaats van verblijf en beantwoord enkele vragen. Betalen gaat eenvoudig en veilig via iDEAL, Bankcontact, PayPal of creditcard. Goedkeuring van de aanvraag gaat vaak snel, maar kan tot 72 uur duren. Indien gewenst is een spoedaanvraag mogelijk.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy