De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Eritrea

Beste reistijd Eritrea


Beste reismaanden EritreaDe beste reistijd voor Eritrea zijn de maanden oktober tot en met maart. Van juni tot en met september regent het wat vaker. Dit zijn meteen ook de hetere maanden en worden het best vermeden. Naast de hitte is de luchtvochtigheid dan ook hoog.

Beste reismaanden Eritrea

Klimaat Eritrea

In Eritrea komen twee klimaten voor, een woestijnklimaat aan de kust en landinwaarts een warm steppeklimaat. In de lager gelegen gebieden is het vaak erg warm, met in de winter temperaturen rond de 30 graden en in de zomer tot wel 40 graden. Langs de kust is het vaak een paar graden koeler.

Hoogseizoen Eritrea

In Eritrea komen nog niet veel toeristen. Er is geen sprake van een echt hoogseizoen in Eritrea.

Regenseizoen in Eritrea

Langs de kust is het erg droog, maar in de bergen regent het vaker. Vooral in de zomermaanden regent het vaker. Van een echt regenseizoen is geen sprake.

Eritrea bezienswaardigheden

Eritrea heeft mooie plekken, ondanks het feit dat er maar weinig toeristen komen. In Asmara vind je veel Italiaanse architectuur uit de koloniale tijd, maar ook moskeeën zoals de Khulafa el Rashidin Moskee.
Landinwaarts in de bergen ligt Debre Bizen, een bijzonder bouwwerk en klooster. In het zuiden van Eritrea, bij Qohaito zijn ruïnes uit de prehistorische tijd te vinden en grotten met rotstekeningen.

In Eritrea kun je ook duiken. De Rode Zee is vooral rond de Dahlak eilanden erg helder. Vanuit de stad Massawa vertrekken boten naar deze eilanden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy