De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
ESTA Amerika aanvragen

ESTA Amerika aanvragen?


6 januari 2019

Ben je van plan om naar de Verenigde Staten te reizen? Voor een vakantie of misschien wel een zakelijk bezoek? Om het land binnen te komen, heb je een visum voor Amerika nodig. Dit wordt door de VS ook wel een ESTA genoemd. ESTA is een afkorting voor Electronic System for Travel Authorization. Een ESTA is een elektronisch visum (E-visum) voor de Verenigde Staten en kan eenvoudig online aangevraagd worden.

ESTA is verplicht

Het is voor alle zakelijke en toeristische reizigers uit Nederland en België die naar, of via Amerika reizen verplicht om een ESTA te hebben. De reden waarom de Verenigde Staten dit systeem hebben ingevoerd, heeft vooral te maken met de veiligheid. Bij het aanvragen van een ESTA weet de Amerikaanse overheid namelijk precies wie er wanneer het land binnenkomt, maar ook dat hij of zij geen bedreiging vormt voor de Amerikaanse samenleving. Als je niet beschikt over een ESTA Amerika, dan kun je niet inchecken op vliegreizen naar Amerika: Je wordt bij het instappen geweigerd en mag niet aan boord komen.

ESTA online aanvragen

Gelukkig is het online aanvragen van een ESTA voor Nederlandse en Belgische staatsburgers eenvoudig. Een ESTA is gedurende 24 uur per dag online aan te vragen, zowel voor jezelf als andere medereizigers (mits je beschikt over de juiste informatie). Het is wel aan te raden om een ESTA uiterlijk 72 uur voorafgaand aan je reis naar Amerika aan te vragen, omdat helaas niet alle online aanvragen direct worden gehonoreerd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat er aanvullende bewijsstukken worden gevraagd.

ESTA is een digitaal formulier

Het ESTA-formulier is te vinden op https://e-visums.nl/usa, via deze organisatie regel je het online aanvragen van een ESTA Amerika eenvoudig en in een veilige omgeving. Je ESTA voor Amerika kan doorgaans direct worden geleverd. Als je voor 23.00 uur bestelt, ontvang je je ESTA nog dezelfde dag! 99 procent van alle ESTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Toch is het altijd aan te raden de aanvraag tijdig in te dienen. Een ESTA is na goedkeuring een jaar geldig. Vertrek je op korte termijn? Dan is een spoedprocedure mogelijk. Je hebt je ESTA dan binnen 15 minuten geregeld. De betaling kun je via E-visums.nl veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Je hebt dus geen credit card nodig, maar betaalt veilig en vertrouwd via je eigen Nederlandse bank.

Genieten in de Verenigde Staten

Is het ESTA aanvragen gelukt? Dan staat niets je meer in de weg om heerlijk te gaan genieten in Amerika. Bezoek de indrukwekkende nationale parken in Zuidwest-Amerika, zoals de Grand Canyon, Bryce, Zion en Joshua Tree. Misschien maak je een geweldige citytrip naar New York, of ga je genieten van zon, zee en strand in Florida. Vergeet hier ook zeker niet de wereldberoemde pretparken, zoals Disney World, Seaworld en de Universal Studios. Misschien heb je bij het Kennedy Space Center wel het geluk om een raketlancering in het echt bij te wonen. Een indrukwekkende ervaring!

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy