De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

Fransen op vakantie gierig, Amerikanen juist gul


14 augustus 2015

Uit een onderzoek van de Britse reisverzekeringsmaatschappij Direct Line Travel Insurance blijkt dat de Fransen nauwelijks fooi geven als zij op vakantie zijn.

Global Tipping Index

De maatschappij maakte een Global Tipping Index op basis van ervaringen van het personeel van 132 bars in de wereld. Hieruit bleek dat 30 procent van de ondervraagden aangaf dat de Franse klanten het minst gul zijn. De Britten staan op de tweede plaats in de ranglijst en de Italianen op nummer drie. Van de ondervraagden benoemde 27 procent de Amerikanen als het meest gul, gevolgd door Duitsers (21%) en Russen (16%)

Wereldwijd onderzoek

Het onderzoek vond plaats in bekende toeristengebieden over de hele wereld, zoals Barcelona, Las Vegas, Paris, Phuket, Sao Paulo en Ibiza. Britten staan wereldwijd bekend om hun slechte fooien, het blijkt dus dat de Fransen de minste fooi geven. Het is niet bekend op welke positie de Nederlanders staan, maar in de praktijk valt het met onze fooien dus wel mee, ondanks de slechte naam die Nederlanders op dit gebied hebben.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy