De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Aanslagen Bangkok geen negatief reisadvies Thailand

Geen negatief reisadvies voor Thailand na aanslagen Bangkok


19 augustus 2015

Na de aanslag in een toeristische wijk in Bangkok is er volgens de Nederlandse ambassade nog geen reden om niet naar Thailand te reizen. Thailand is een groot land en Bangkok is een grote stad. Wel is het advies om het gebied van de aanslag te mijden.

De ambassade kreeg enkele tientallen telefoontjes van verontruste mensen die hun familieleden niet konden bereiken. De aanslag komt voor veel Thai als een grote schok. Thailand is een populair toeristenland en mensen maken zich zorgen over de gevolgen voor de toeristische sector en de economie. Kijk voor het actuele reisadvies voor Thailand altijd eerst op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Aanslag Bangkok, Thailand

De aanslag vond plaats op de Ratchprasong kruising, in de buurt van de Erawan tempel. Mijd het gebied van de bomaanslag, waar ook veel winkels zijn. Dicht bij het Saphan Taksin Sky Train station was een dag later eveneens een ontploffing. Let op bij druk bezochte plekken, volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten en het nieuws. De Thaise autoriteiten hebben aanvullende veiligheidsmaatregelen getroffen. Hierdoor kunnen bij ingangen van winkels, kantoorgebouwen, toeristische attracties en evenementen, maar ook op wegen en vliegvelden extra controles worden uitgevoerd. Zorg in ieder geval dat je altijd je legitimatiebewijs bij je hebt.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy