De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Goedkoop parkeren Schiphol

Goedkoop parkeren op Schiphol: Top 3 goedkoopste opties


1 november 2017

Parkeren op Schiphol kan een echte uitdaging zijn. Je wilt geen honderden euro’s uitgeven voor het parkeren van je auto, want daar wordt je vakantie niet leuker van. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om ook op of nabij Schiphol tegen aantrekkelijke parkeertarieven te parkeren. We zetten de mogelijkheden op de officiële parkeerplaatsen van Schiphol en drie andere goedkope opties voor je op een rij.

Als je iemand wilt wegbrengen of ophalen van Schiphol, dan is P1 op 5 minuten loopafstand van de terminal de beste optie. Je hoeft niet te reserveren, er is altijd wel een parkeerplek te vinden. Als je alleen iemand afzet of direct laat instappen kun je dat doen bij de vertrekpassage van vertrekhal 1 tot en met vertrekhal 3 (Kiss & Ride). Zo is parkeren niet eens nodig.

P1 Kort Parkeren Schiphol

Kom je iemand ophalen of wegbrengen en ga je de vertrekhal of aankomsthal in? Dan kan je op P1 gaan staan. Let op, want op P1 Kort Parkeren mag je maximaal 48 uur blijven staan. Anders wordt het parkeerbedrag verhoogd met maar liefst €100 per dag.

Tarieven P1 Schiphol:
Per 11 minuten: € 1
maximale dagtarief € 37,50

P3 Lang Parkeren Schiphol

Schiphol Smart Parking is een van de officiële parkeerplaatsen van Schiphol. Je kunt er vertrouwen op veiligheid en service. Er is cameratoezicht en 24 uur per dag iemand aanwezig. Schiphol P3 vereist in drukke periodes wel dat je ruim op tijd reserveert. Je kan er reserveren als je minimaal drie dagen parkeert. Schiphol P3 ligt op 5 minuten afstand per gratis shuttlebus naar de vertrekhal. De meeste parkeerplaatsen zijn onoverdekt, maar je kunt voor iets meer geld er ook voor kiezen om je auto in de P3 parkeergarage op Schiphol te parkeren.

Tarieven P3 Schiphol:
1 tot 3 dagen
€ 65 (onoverdekt)
€ 75 (garage)

Na 3 dagen
€ 65 + € 7,50 extra per dag (onoverdekt)
€ 75 + € 7,50 extra per dag (garage)

Top 3 goedkoop parkeren buiten Schiphol

Schiphol P1 is niet bedoeld en te duur voor langer dan enkele uren parkeren. Het kan zijn dat Schiphol P3 vol is, of ook te duur. Gelukkig zijn er veel bedrijven die in de directe omgeving van luchthaven Schiphol goedkoop parkeren aanbieden. We zetten de drie goedkoopste opties voor je op een rij voor een vakantie van 8 dagen.

Goedkoop parkeren Schiphol bij Q-Park in Hoofddorp

Volgens ons de beste optie: parkeren bij Q-Park Spaarne in Hoofddorp. Met Park & Fly is het mogelijk om van minimaal 3 tot en met 8 dagen te parkeren voor slechts € 37,50. Bovendien staat je auto overdekt in een garage en ligt de parkeergarage Q-Park Spaarne direct naast de N201. Daarmee is hij zeer goed bereikbaar. In- en uitrijden kan 24 uur per dag. Park & Fly is zelfs inclusief gratis vervoer van én naar Schiphol voor maximaal 5 personen met lijn 300 of lijn N30 (beiden richting Haarlem).

Tarieven Q-Park Spaarne in Hoofddorp
Vanaf €2,50 per dag, €37,50 per week (€47,50 voor 8 dagen parkeren)

247 BUDGET Goedkoop parkeren op Schiphol

Bij 247 Budget reserveer je goedkoop een parkeerplaats met daarbij vervoer van en naar Schiphol. Je betaalt alleen wat je gebruikt, de standaardprijs is parkeren inclusief transfer naar en van de luchthaven.

Tarieven 247 BUDGET
€50 voor 8 dagen parkeren

(Gemiddeld €6,25 per dag)
Tip: Met de kortingscode PARKBUDGET krijg je hier per dag €0,50 korting op parkeren

BUDGET PARKING Schiphol

Budget Parking heeft een parkeerterrein op minder dan 3 km. afstand van Schiphol. Reserveren kan tot 20 minuten van tevoren en annuleren is gratis. Een groot voordeel: de parkeergarage is geheel overdekt en je auto wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Bij aankomst wordt je auto meteen voor je geparkeerd (sleutel afgeven niet verplicht) en kunt dan direct met de shuttlebus naar Schiphol Airport. Bij terugkomst komt de shuttlebus je ophalen en brengt je naar je auto.

Tarieven 247 BUDGET
€52,50 voor 8 dagen parkeren

(Gemiddeld €6,56 per dag)

Gratis parkeren op of bij Schiphol?

Op Schiphol is gratis parkeren helaas niet mogelijk. Wel bieden verschillende reisorganisaties vaak package deals, waarbij je gratis parkeren op Schiphol krijgt bij het boeken van een vakantie. De beste optie voor als je gratis op Schiphol wilt parkeren is je auto neerzetten op een parkeerplaats in een nabijgelegen plaats, zoals Hoofddorp. Dit doe je wel op eigen risico en kan overlast opleveren voor de bewoners. Houd hier rekening mee.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy