De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Gratis internet wifi vliegvelden Spanje

Gratis wifi internet op twaalf Spaanse vliegvelden


21 oktober 2015

Sinds gisteren is het op twaalf Spaanse vliegvelden mogelijk om gratis gebruik te maken van wifi internet. Dankzij het bedrijf Eurona Telecom Wireless kan elke passagier gratis en zonder limiet op internet surfen. 

De wifi-dienst is beschikbaar op de vliegvelden van Madrid, Barcelona, Málaga, Palma de Mallorca, Santiago de Compostela, Vigo, A Coruña, Tenerife Norte, Tenerife Sur, Lanzarote, Las Palmas de Gran Canaria en Fuerteventura. De ontwikkeling stopt nog niet want andere vliegvelden zullen nog voor het einde van dit jaar gratis wifi krijgen.

Dankzij de deal tussen AENA, de Spaanse vliegvelden en het internetbedrijf kunnen nu jaarlijks meer dan 200 miljoen passagiers gratis internetten op de vliegvelden in Spanje. Tot nu toe konden passagiers slechts dertig minuten gratis internetten op de vliegvelden. Dat deden er per jaar iets meer dan acht miljoen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy