De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Akropolis Griekenland prijsverhoging

Griekenland verhoogt prijzen bezienswaardigheden flink


18 oktober 2015

Het Griekse ministerie van Cultuur gaat de entreeprijzen van archeologische sites en musea verhogen. Griekenland hoopt op deze manier veel meer geld binnen te krijgen, zodat het de enorme staatsschuld sneller kan aflossen. Het is nog maar de vraag of toeristen deze verhoging wel zien zitten.

Een combinatieticket voor 7 archeologische bezienswaardigheden kost op dit moment 12 euro. Hiermee kun je dan onder andere de Acropolis en de Tempel van Zeus bezoeken. Vanaf 2016 gaat de prijs omhoog naar maar liefst 52 euro. Een ticket voor alleen de Acropolis wordt 8 euro duurder. Knossos op Kreta wordt 9 euro duurder. De archeologische musea in Epidaurus en Mycene gaan 12 euro kosten, tegenover respectievelijk 6 en 8 euro.

Touroperators Griekenland vrezen schrikreactie

De nieuwe tarieven gaan per 1 januari 2016 in en gelden alleen voor het hoogseizoen. De touroperators in Griekenland vrezen dat toeristen schrikken van de prijzen en de bezienswaardigheden straks massaal links laten liggen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy