De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Chersonissos

Beste reistijd Chersonissos


De beste reistijd voor Chersonissos zijn de maanden begin juli tot en met september. Chersonissos is voor feestgangers en mensen die van uitgaan houden een absolute topbestemming op Kreta. Je kunt er genieten van alle geneugten van het leven. De zon schijnt in deze stad op Kreta in de zomer bijna altijd, de zee is kraakhelder en er zijn overal leuke restaurants, barretjes en winkeltjes.

Beste reismaanden Chersonissos

Klimaat Chersonissos

In Chersonissos heerst een mild mediterraan klimaat met zachte winters en ongeveer 300 dagen zon per jaar. In de zomermaanden kan het in Chersonissos wel erg warm worden. De temperaturen op Kreta en Chersonissos lopen in deze periode vaak op naar 35 tot 40 graden. Voor actieve en avontuurlijke activiteiten is het dan over het algemeen te warm. Natuurlijk kun je na een nacht stappen altijd lekker bijkomen op de stranden van Chersonissos.

Hoogseizoen Chersonissos

Het hoogseizoen in Chersonissos loopt van juli tot en met augustus. Wil je graag in een hotel in de buurt van het bruisende centrum verblijven? Dan is tijdig reserveren aan te raden.

Regenseizoen Chersonissos

In de zomer regent het in Chersonissos vrijwel niet. In de wintermaanden december tot en met februari wordt het er wel wisselvallig, waar regelmatig regen kan vallen.

Bezienswaardigheden Chersonissos

Chersonissos is de place to be voor als je wilt genieten van de geneugten van het leven. Overdag is Star Beach de hotspot, een poolparty waar het iedere dag helemaal los gaat op de beats van dj’s in de brandende zon. Ook maak je vanuit Chersonissos leuke excursies, zoals een jeepsafari en kun je er heerlijk aan het strand liggen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy