De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Griekse eilanden

Beste reistijd Griekse eilanden


De beste reistijd voor Griekse eilanden zijn de maanden juli en augustus voor zon-, zee- en strandvakanties. Het kan in deze maanden heet zijn, maar de op de eilanden aanwezige zeewind in combinatie met lekker afkoelen in het zeewater, maken deze maanden uitermate geschikt voor een zonvakantie.

Ook voor actieve reizigers en natuurliefhebbers zijn de Griekse eilanden geschikt, je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en andere buitensporten beoefenen. De maanden van het voorjaar april tot en met juni en het najaar van september tot en met oktober zijn hiervoor de beste reismaanden.

De eilanden van Griekenland zijn de populairste vakantiebestemmingen van Griekenland. Voor de meest bezochte en bekende Griekse eilanden zijn aparte pagina’s te bekijken, met de beste reistijd voor elk eiland en de leukste bezienswaardigheden.

Griekse eilandenBeste reismaanden Griekse eilanden

Klimaat Griekse eilanden

Het klimaat op de Griekse eilanden is een mild mediterraan klimaat met warme zomers, waarbij de zeewind een verkoelende werking heeft. Gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer rond of iets boven de 30 graden. In het voorjaar zijn de Griekse eilanden erg geschikt voor actieve vakanties. In de winter wordt het er meestal fris en regenachtig. Mensen die op zoek zijn naar de winterzon kunnen beter naar Spanje, Portugal of zelfs Marokko uitwijken.

Hoogseizoen Griekse eilanden

Het hoogseizoen op de Griekse eilanden loopt van juli tot en met augustus.

Regenseizoen Griekse eilanden

In de maanden december tot en met februari regent het op de Griekse eilanden regelmatig. De zomers zijn daarentegen vrijwel geheel droog.

Bezienswaardigheden Griekse eilanden

Kies een eiland in de lijst hierboven om de leukste bezienswaardigheden van de Griekse eilanden te vinden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy