De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Herfstvakantie 2015 meer op vakantie

Iets meer mensen in 2015 op herfstvakantie


14 oktober 2015

Ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders gaan dit jaar tijdens de herfstvakantie op pad. Vergeleken met vorig jaar zijn dat drie procent meer vakantiegangers, volgens NBTC Holland Marketing. Mensen gaan weer meer op vakantie door de aantrekkende economie en het verbeterde consumentenvertrouwen.

De meeste vakantiegangers (ongeveer 750.000) blijven daarbij wel in Nederland. 650.000 mensen gaan naar het buitenland voor een korte vakantie. Bij de vakanties in Nederland zijn vooral luxere bungalows populair. Ruim 40 procent van de binnenlandse vakanties wordt daarin doorgebracht. Tijdens de herfstvakantie in Nederland zijn vooral wandelen en fietsen de populairste activiteit. Ook musea en attractieparken kunnen deze periode meer bezoekers verwachten.

In het buitenland zijn vooral België, Duitsland en Frankrijk in trek. Voor een korte zonvakantie zijn Spanje, Italië en Portugal het populairst. Turkije is dit jaar naar verwachting minder in trek, mede als gevolg van de bomaanslagen in Ankara.

Herfstvakantie 2015
De herfstvakantie 2015 valt voor de regio’s Noord en Midden Nederland van 17 tot en met 25 oktober. De regio Zuid-Nederland viert herfstvakantie van 24 oktober tot en met 1 november.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy