De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:

In welk land is Expeditie Robinson 2017 en op welk eiland precies?


31 augustus 2017

De locatie van Expeditie Robinson 2017 is een prachtig verlaten eiland in de Zuid-Chinese Zee. Op dit onbewoonde eiland strijden dit jaar 18 kandidaten, waaronder 14 bekende Nederlanders en 4 onbekende Nederlanders tegen elkaar om de felbegeerde titel Robinson van het Jaar. De naam van het eiland is Matalahod en onderdeel van de Filipijnen.

De Filipijnen bestaat uit maar liefst ruim 7100 eilanden, waarvan de grootste twee Luzon en Mindanao heten. Het gehele land beslaat ongeveer 300.000 km² (meer dan zeven keer zo groot als Nederland) en telt in totaal ruim 100 miljoen inwoners. De meeste van deze inwoners wonen echter op Luzon en Mindanao en er zijn vele eilanden nog steeds onbewoond. Vaak omdat ze erg afgelegen liggen, of er onvoldoende mogelijkheden zijn om er goed te kunnen overleven. Dit is de locatie van Expeditie Robinson 2018.

Eiland van Expeditie Robinson locatie

Expeditie Robinson wordt elk seizoen opgenomen op een bijzonder mooi en onbewoond eiland op een tropische locatie. In eerdere seizoenen waren de volgende eilanden het decor van Expeditie Robinson: Eiland van Expeditie Robinson op de Filipijnen heet Palawan, het eiland van Expeditie Robinson in Maleisië heet Tioman. Ook Isla Contadora op Panama was een seizoen het Robinson Eiland. Zou je graag zo’n mooi eiland willen bezoeken? Dat kan! Maar wist je dat je ook je eigen privé-eiland kunt kopen? Dat hoeft niet eens zo duur te zijn. Hier vind je mooie privé-eilanden te koop.

Waar ligt het eiland van Expeditie Robinson 2017?

Deelnemers Expeditie Robinson 2017

Bekende Nederlanders:
Richard Witschge (48), ex-voetballer
Joëlle Witschge (22), fotomodel Anouk Hoogendijk (31), ex-profvoetbalster
Marieke Elsinga (31), presentatrice
Nicole Buch (50), televisieproducente en presentatrice
Danny Froger (29), zanger (zoon van René Froger)
Soundos El Ahmadi (35), actrice en presentatrice
Shelly Sterk (26), presentatrice en verslaggever RTL Boulevard
Brace (30), zanger
Kaj Gorgels (26), vlogger op Youtube en presentator
Henk Poort (61), opera- en musicalzanger
Roeland Fernhout (45), acteur
Niels Gomperts (26), acteur
Carolina Dijkhuizen (36), zangeres en musicalactrice

Geselecteerde onbekende Nederlanders

Carlos Platier Luna (23)
Herold Dat (45)
Imke Wieffer (25)
Marlé Janssen (54)

Presentatie Expeditie Robinson 2017

Dit seizoen van Expeditie Robinson zal net als vorig jaar worden gepresenteerd door Dennis Weening en Nicolette Kluijver. En wordt sinds september 2017 bij RTL 5 uitgezonden. Nieuw is dat – net als bij het andere populaire programma Wie is de Mol – er direct na de uitzending een nabeschouwing zal zijn. Voor Expeditie Robinson 2017 heet dat programma ‘Eilandpraat’.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy