De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Onderwater Museum Lanzarote

Indrukwekkend onderwatermuseum geopend bij Lanzarote


12 januari 2017

Een onderwatermuseum? Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bezoek aan de Canarische Eilanden. Het eerste onderwatermuseum van Europa maakt echter een onuitwisbare en indrukwekkende indruk achter.

Het museum bevindt zich in Coloradas Bay, net uit de kust bij het stadje Yaiza, in het zuidwesten van Lanzarote. Het museum is gerealiseerd op een diepte van ongeveer 10 tot 15 meter en is toegankelijk voor duikers, maar ook voor toeristen die op boten met glazen bodems over de sculpturen heen varen.

De eerste kunstwerken werden in februari 2016 onder water geplaatst, waarna bijna een jaar later het onderwater museum officieel opende. De beelden zijn allemaal in menselijke vorm, sommige gemodeleerd naar lokale inwoners. Ze tonen de verhouding tussen mens en natuur, maar ook indrukwekkende gebeurtenissen, waaronder de vluchtelingencrisis.

De kunstenaar wilde een eerbetoon maken naar alle succesvolle mensen, maar ook degenen wiens dromen op de zeebodem zullen blijven worden geëerd.

Hoewel het weer niet zo heel belangrijk is als je het onderwatermuseum als duiker bij Lanazarote wilt bezichtigen, vind je hier de beste reistijd voor Lanzarote en de Canarische Eilanden.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy