De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Kaapverdische Eilanden Boavista

Beste reistijd Boavista


Beste reismaanden Boavista Kaapverdische EilandenDe beste reistijd voor Boa vista op de Kaapverdische Eilanden zijn de maanden oktober tot en met half december en de periode april tot en met juni. Ook in onze winter is het klimaat van Boavista heel geschikt voor een heerlijke zon- of wandelvakantie. De gehele periode van oktober tot en met juni is geschikt voor een reis naar Boavista en de Kaapverdische Eilanden. Boavista is vooral een heuvelachtig eiland, met een droge woestijn afgewisseld met oases, duinen en erg rustige stranden. Het strandtoerisme is er wel in opkomst, maar er zijn nog dorpen en delen van Boavista die helemaal niet toeristisch zijn. Leuk voor een authentieke reiservaring.

In de maanden december en maart kan de Harmattanwind waaien, die stofwolken vanuit de Sahara meevoert. De temperaturen zijn over het algemeen wel het hele jaar aangenaam.

Beste reismaanden Boavista

Klimaat Boavista Kaapverdische Eilanden

Klimaat Boavista

Het klimaat van Boa vista is een subtropisch klimaat en typeert zich door veel zon. Geniet van een echte zonvakantie of ga lekker wandelen. Er zijn prachtige paden en avontuurlijke tochten mogelijk. Vooral in de maanden van februari tot en met juni is het er prachtig weer. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in het voorjaar naar Boavista te reizen. Gemiddeld is het 24 graden in het begin van de winter, met een temperatuur die oploopt tot bijna 30 graden in september.

Ondanks de ligging van Boa vista ter hoogte van de Sahara, is de warmte er goed uit te houden vanwege de invloed van de zee en de aanwezige zeebries. Ideaal voor wandelaars en zonliefhebbers.

Hoogseizoen Boavista

Het hoogseizoen in Boa vista loopt van de maanden oktober tot en met december. Massatoerisme zul je op Boavista niet vinden.

Regenseizoen Boavista

Het regenseizoen in Boavista loopt van eind juli tot en met september. Verwacht echter geen extreme regenval, maar wel wat meer bewolking dan in de andere maanden van het jaar.

Bezienswaardigheden Boavista

Boavista is vooral een heuvelachtig eiland, met een droge woestijn afgewisseld met oases, duinen en erg rustige stranden. Het strandtoerisme is er wel in opkomst, maar er zijn nog dorpen en delen van Boavista die helemaal niet toeristisch zijn. Leuk voor een authentieke reiservaring.

Op Boavista zul je een combinatie van rust, strand en zee ervaren. Je kunt er goed wandelen en genieten van vooral korte maar mooie wandeltochten. Ook is het eiland geschikt voor kite- en windsurfers.

Ben je een echte natuurliefhebber? Ga dan walvissen, zeeschildpadden en vogels spotten. Onder water is erg een indrukwekkend koraal te bewonderen, waar ook duikers helemaal aan hun trekken zullen komen.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Kaapverdië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy