De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Kaapverdische Eilanden Brava

Beste reistijd Brava


Beste reismaanden Brava Kaapverdische Eilanden
De beste reistijd voor Brava op de Kaapverdische Eilanden zijn de maanden oktober tot en met half december en de periode april tot en met juni. Brava is een klein vulkanisch eiland met kraters, bizarre rotsformaties en zwarte stranden. Net zoals Brava is het een eiland dat niet of nauwelijks bezocht wordt door toeristen. Het is alleen per boot bereikbaar vanuit Fogo, hoewel deze verbinding regelmatig uitvalt. Iets om rekening mee te houden.

Plan je een reis naar Kaapverdië? Dan is de hele periode van oktober tot en met juni geschikt voor een reis naar Brava en de Kaapverdische Eilanden. Alleen in de maanden december en maart kan je wat last hebben van de Harmattan, een wind vanuit de Sahara die stof meevoert. De temperaturen zijn over het algemeen wel het hele jaar aangenaam.

Beste reismaanden Brava

Klimaat Brava Kaapverdische Eilanden

Klimaat Brava

Het klimaat van Brava is een subtropisch klimaat met veel zon en aangename temperaturen dankzij de heerlijke zeebries. Vooral in de maanden van februari tot en met juni is het er prachtig weer. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in het voorjaar naar Brava te reizen. Gemiddeld is het 24 graden in het begin van de winter, met een temperatuur die oploopt tot bijna 30 graden in september.

Hoogseizoen Brava

Het hoogseizoen in Brava loopt van de maanden oktober tot en met december, hoewel het eiland slechts weinig toeristen ontvangt.

Regenseizoen Brava

Het regenseizoen in Brava loopt van eind juli tot en met september. Plan je een vakantie naar Brava in juli of augustus, houd dan rekening met wat neerslag.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Kaapverdië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy