De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Kaapverdische Eilanden Maio

Beste reistijd Maio


Beste reismaanden Maio Kaapverdische EilandenDe beste reistijd voor Maio op de Kaapverdische Eilanden zijn de maanden oktober tot en met half december en de periode april tot en met juni. Wil je de winter in Nederland ontvluchten, dan is het klimaat van Maio en de Kaapverdische Eilanden zeer geschikt om te genieten van de winterzon. Maio is wel een van de kleinere eilanden van de Kaapverdische Eilanden en alleen te bereiken via Praia op het eiland Santiago, het makkelijkst per vliegtuig.

Plan je een reis naar Kaapverdië? Dan is de hele periode van oktober tot en met juni geschikt voor een reis naar Maio en de Kaapverdische Eilanden. Alleen in de maanden december en maart kan je wat last hebben van de Harmattan, een wind vanuit de Sahara die stof meevoert. De temperaturen zijn over het algemeen wel het hele jaar aangenaam.

Beste reismaanden Maio

Klimaat Maio Kaapverdische Eilanden

Klimaat Maio

Het klimaat van Maio is een subtropisch klimaat en betekent veel zon en het hele jaar door zeer aangename temperaturen. Vooral in de maanden van februari tot en met juni is het er prachtig weer. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in het voorjaar naar Maio te reizen. Gemiddeld is het 24 graden in het begin van de winter, met een temperatuur die oploopt tot bijna 30 graden in september. Door de zeebries is het ondanks de ligging van Maio ter hoogte van de Sahara goed uit te houden.

Hoogseizoen Maio

Het hoogseizoen in Maio loopt van de maanden oktober tot en met december.

Regenseizoen Maio

Het regenseizoen in Maio loopt van eind juli tot en met september. Plan je een wandelvakantie in juli of augustus, houd dan rekening met wat neerslag.

Bezienswaardigheden Maio

Maio heeft een prachtig strand en een mooie kustlijn. Toeristen komen op Maio nog maar nauwelijks. In het dorp Vila de Maio zijn twee pensions en een eind verderop is een hotel. Ben je op zoek naar een echte ‘hideaway’, dan zul je dat op Maio zeker vinden. Een mooie ervaring voor mensen die een authentieke ervaring willen beleven.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Kaapverdië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy