De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Kaapverdische Eilanden Sao Nicolau

Beste reistijd São Nicolau


Beste reismaanden Sao Nicolau Kaapverdische EilandenDe beste reistijd voor São Nicolau op de Kaapverdische Eilanden zijn de maanden oktober tot en met half december en de periode april tot en met juni, maar ook in onze winter is het klimaat van São Nicolau geschikt om te genieten van de winterzon. Een uitstekende winterzonbestemming dus.

Plan je een reis naar Kaapverdië? Dan is de hele periode van oktober tot en met juni geschikt voor een reis naar São Nicolau en de Kaapverdische Eilanden. Alleen in de maanden december en maart kan je wat last hebben van de Harmattan, een wind vanuit de Sahara die stof meevoert. De temperaturen zijn over het algemeen wel het hele jaar aangenaam.

Beste reismaanden São Nicolau

Klimaat Sao Nicolau Kaapverdische Eilanden

Klimaat São Nicolau

Het klimaat van São Nicolau is een subtropisch klimaat en betekent veel zon en het hele jaar door zeer aangename temperaturen. Vooral in de maanden van februari tot en met juni is het er prachtig weer. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in het voorjaar naar São Nicolau te reizen. Gemiddeld is het 24 graden in het begin van de winter, met een temperatuur die oploopt tot bijna 30 graden in september.

Ondanks de ligging van São Nicolau ter hoogte van de Sahara, is de warmte er goed uit te houden vanwege de invloed van de zee en de aanwezige zeebries.

Hoogseizoen São Nicolau

Het hoogseizoen in São Nicolau loopt van de maanden oktober tot en met december.

Regenseizoen São Nicolau

Het regenseizoen in São Nicolau loopt van eind juli tot en met september. Plan je een wandelvakantie in juli of augustus, houd dan rekening met wat neerslag.

Bezienswaardigheden São Nicolau

Met een minder hoge top dan Santo Antão is São Nicolau daarom een niet minder aantrekkelijk eiland. Het is erg afwisselend met echte maanlandschappen, maar ook groengekleurde bergen. Op São Nicolau vind je nog maar weinig toerisme en is daarmee een van de meest authentieke eilanden.

De hoofdstad van het eiland is Ribeira Grande, met smalle stegen en een centraal plein. De wegen op het eiland bieden prachtige vergezichten. Nabij de havenstad Tarrafal vind je zwarte lavastranden aan zee. Uniek is de ervaring om met lokale vissers de zee op te gaan en jacht te maken op tonijn, makreel en zelfs inktvis. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden.

Terug naar andere gebieden, eilanden en steden in Kaapverdië.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy