De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Schiphol drukte zomer

Last minute-boekingen 80 procent hoger dan jaar geleden


7 juli 2016

De tot natte zomer in eigen land zorgt ervoor dat veel Nederlanders afreizen naar zuidelijke zonbestemmingen. Vooral reizen naar Griekenland en Spanje zijn veel meer in trek dan rond dezelfde tijd vorig jaar, melden reisorganisaties TUI en Thomas Cook. TUI verwerkte afgelopen week bijna 80 procent meer reserveringen dan in dezelfde week vorig jaar.

Spanje en Griekenland populair

In Spanje, dat al het hele seizoen veruit de populairste bestemming is, lopen sommige populaire hotels volgens het bedrijf tegen de grenzen van hun capaciteit aan. Vooral op eilanden als Gran Canaria, Mallorca en Tenerife worden veel Nederlandse reizigers verwacht. Het aantal boekingen naar Griekenland is zelfs verdrievoudigd. Daar zijn nog voldoende kamers beschikbaar tegen schappelijke prijzen, stelt TUI. De vrees om op de Griekse eilanden met vluchtelingenproblematiek te worden geconfronteerd, is volgens de reisorganisatie flink afgenomen.

Drukste zomer

Luchthaven Schiphol liet weten zich op te maken voor de drukste zomer aller tijden. De vakantieuittocht begint komende vrijdag, als in de eerste regio de scholen de deuren sluiten. Schiphol verwacht dan al meteen de eerste in een reeks van piekdagen. Reizigers moeten rekening houden met topdrukte en wachtrijen en doen er goed aan op tijd naar het vliegveld te komen.

Bron: ANP

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy