De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Beste reistijd Liberia

Beste reistijd Liberia


Beste reismaanden LiberiaDe beste reistijd voor Liberia zijn de maanden december tot en met maart. Buiten deze maanden regent het veel en is reizen erg lastig. De temperatuur is redelijk stabiel vanwege het tropische klimaat. Houd ook het actuele reisadvies in de gaten.

Beste reismaanden Liberia

Klimaat Liberia

Liberia heeft een tropisch regenwoudklimaat. Van januari tot en met maart is het droog, maar de rest van het jaar regent het veel. De hoofdstad Monrovia is zelfs de natste stad van Afrika. De natste maanden zijn juni en juli. Gemiddeld valt er in die maanden 1000 millimeter neerslag, wat meer is dan er in Nederland in een heel jaar valt.

De gemiddelde dagtemperatuur ligt tussen de 25 en 35 graden. De temperatuurverschillen tussen zomer en winter zijn landinwaarts groter.

Hoogseizoen Liberia

Liberia kent geen toeristisch hoogseizoen.

Regen in Liberia

Liberia is vanwege het tropisch regenwoudklimaat een erg nat land. Aan de kust in in de omgeving van Monrovia valt de meeste regen.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy