De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie Chateaux Meiland Frankrijk

Locatie chateaux Meiland


15 juni 2019

Waar ligt Chateaux Meiland? Chateaux Meiland is een kasteel in Frankrijk dat door Caroline en Martien Meiland helemaal wordt opgeknapt. Dertien jaar geleden werd het echtpaar al bekend vanwege hun optreden in het bekende emigratie tv-programma ‘Ik Vertrek’. Martien en Caroline weten de harten van vele kijker te veroveren, wat genoeg reden is voor SBS 6 om ze te volgen bij hun nieuwste uitdaging: Chateau Meiland. Samen met familie en vriendin Caroline bouwen Caroline en Martien Meiland het verwaarloosde kasteel volledig om tot een luxe chambres d’hôtes.

Wat is de locatie van chateaux Meiland?

Chateaux Meiland het tegenwoordig Chateaux Mariaux. Het is een eerbetoon en vernoemd naar de familie die het kasteel sinds 1886 in haar bezit heeft gehad. Wil je het kasteel zelf bezoeken? Dat kan. Het ligt in Midden-Frankrijk, in het dorp Beynac, 8 kilometer van de grote stad Limoges, in de populaire regio de Dordogne. Je kunt er gemakkelijk met de auto naartoe, dan is het ongeveer 900 kilometer rijden (vanaf Utrecht). Met het vliegtuig kun je vanuit Rotterdam of Schiphol vliegen. Via Google Maps plan je de route met de auto.

Google Maps Chateaux Mariaux

Adres van Chateaux Meiland

Het adres van Chateaux Mariaux is:
La Côte
87700 Beynac
Frankrijk

Locatie kasteel Martien Meiland ik vertrek

De plek van Chateaux Meiland bezoeken met het vliegtuig

Met het vliegtuig is de dichtstbijzijnde luchthaven het vliegveld van Limoges, op ongeveer 15 minuten rijden met een huurauto. Als je een kamer boekt in Chateaux Mariaux, dan kun je gebruikmaken van de ophaal- en wegbrengservice.

Omdat er vanuit Nederland niet veel luchtvaartmaatschappijen op Limoges vliegen, is vliegen naar het Bergerac vliegveld meestal een betere optie. Dit vliegveld ligt twee uur van Chateaux Mariaux. Vanaf Rotterdam gaat een directe vlucht naar Bergerac. Ook vliegen op de grote stad Bordeaux is een mogelijkheid. Bordeaux ligt op ongeveer 4 uur rijden vanaf kasteel Meiland. Vanaf Schiphol gaat een directe vlucht met KLM & Easyjet.

Over Chateau Meiland

Chateau Meiland was een verwaarloosd kasteel in het dorp Beynac, vlakbij de grote stad Limoges. Martien en Erica Meiland emigreerden samen met hun dochter Maxime met kleindochter en huisvriendin Caroline. In het kasteel zijn vijf gastenkamers, is er een zwembad en mogelijkheid om te trouwen.

Uitzending Chateaux Meiland gemist?

De eerste uitzending van het programma Chateau Meiland was op maandag 20 mei 2019 op SBS6 en werd een regelrechte kijkcijferhit. Via SBS kun je het programma terugkijken. Wil je een kamer huren of meer informatie over Chateaux Mariaux? Bezoek de website van de familie Meiland en boek een kamer.

Op de foto boven dit artikel zie je het kasteel in het dorp Beynac, wat ook zeker een bezoek waard is!

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy