De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie school De Luizenmoeder

Locatie school van De Luizenmoeder


11 januari 2019

De locatie van de school van Luizenmoeder ligt in Utrecht. De opnames werden gemaakt in een leegstaand schoolgebouw in Mijdrecht. Het schoolgebouw heette vroeger de Twistvliedschool. Een leuk detail is dat de leerlingen van de bestaande basisschool ‘De Windroos’ in Mijdrecht figureren in de populaire serie. Ook het tweede seizoen van De Luizenmoeder is in het voormalige schoolgebouw opgenomen.

Waar is de school van Luizenmoeder? De locatie van de school van De Luizenmoeder is beide seizoenen opgenomen in Mijdrecht, in een schoolgebouw aan de Kwikstaart (straat in Mijdrecht). Op de satellietfoto zie je de locatie duidelijk liggen. De locatie van De Luizenmoeder ligt in een woonwijk en was goed bereikbaar voor kinderen. Mijdrecht is de grootste plaats van de gemeente De Ronde Venen in Utrecht, iets ten zuiden van de provinciale weg 201 (halverwege de plaatsen Uithoorn en Vinkeveen).

Adres school van De Luizenmoeder

Wil je de school van De Luizenmoeder graag eens in het echt zien? Het bezoekadres van de locatie van De Luizenmoeder is:

Kwikstaart 46
3641 ZL Mijdrecht

De school staat leeg, dus je kunt er helaas niet zomaar naar binnen lopen. Wel is het natuurlijk erg leuk om het gebouw eens in het echt te zien en er een rondje omheen te wandelen. Als er opnames voor De Luizenmoeder plaatsvinden, dan worden buurtbewoners geïnformeerd. Misschien kun je er tijdens de opnames voor het derde seizoen van De Luizenmoeder wel een kijkje nemen?

De Luizenmoeder op televisie

het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt uitgezonden vanaf zondag 10 februari 2019 bij de AVROTROS. Het verhaal speelt zich af op de fictieve basisschool De Klimop, met Hannah (Jennifer Hoffman) als de moeder van Floor. Anton (Diederik Ebbinge) speelt directeur van De Klimop, terwijl Ilse Warringa de hilarische Juf Ank vertolkt. Naast de populariteit van de serie werd ook het nummer ‘Hallo Allemaal’ en hit.

Uitzending gemist? De Luizenmoeder kun je ook terugkijken op Uitzendinggemist.nl of via de andere bekende kanalen.

Kun je geen genoeg krijgen van deze leuke serie? Ook in Vlaanderen is een remake van De Luizenmoeder met andere acteurs gemaakt. De Vlaamse zender VTM zendt de serie uit. De basisschool in de Vlaamse variant heet heet niet De Klimop, maar De Akker. Juf Ank heet juf Els. het liedje is wel hetzelfde gebleven.

School van De Luizenmoeder plaats en locatie op Google Maps

Navigeren naar de locatie van de school van De Luizenmoeder? Via Google Maps plan je eenvoudig een route naar het schoolgebouw van de Luizenmoeder.

School De Luizenmoeder op YouTube

Bekijk het schoolgebouw van De Luizenmoeder op YouTube in een korte reportage van RTV Utrecht. Ook een aantal figurerende kinderen worden geïnterviewd.

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy