De beste reistijd voor het perfecte klimaat!

Je bent hier:
Locatie ik vertrek Bonaire flamingo golf de scheetjes

Locatie van Flamingo GOLF op Bonaire van De Scheetjes uit Ik Vertrek


19 januari 2019

Sinds de herfst van 2016 zijn Hans en Karin uit Capelle aan den IJssel naar Bonaire geëmigreerd, om daar te werken aan de bouw van hun droom: een minigolfbaan op het Caribische eiland Bonaire. Na de eerste uitzending van Ik Vertrek waarin het koppel elkaar steeds opvallend ‘scheetje’ noemt, werd het stel snel enorm populair. Inmiddels is de Flamingo Adventure minigolfbaan geopend en is het open voor bezoekers.

Wat is het adres van Flamingo Adventure Golf op Bonaire? Lijkt het je leuk om een potje avontuurlijk minigolf te spelen op Bonaire en tegelijkertijd ‘De Scheetjes’, oftewel Hans en Karin die bekend zijn van het populaire tv-programma ‘Ik Vertrek’ te ontmoeten? Dat kan! Ze verwelkomen je graag. Zodra ze een vergunning krijgen om ook een restaurant te openen, kun je er een pannenkoek gaan eten. Op de satellietfoto hieronder zie je de locatie van Flamingo Golf op Bonaire. Het eiland is niet zo groot, dus het zal niet lastig zijn om het adres te vinden. het exacte adres van Flamingo Golf Bonaire staat verderop in dit artikel.

Adres Bonaire Ik Vertrek midgetgolfbaan

Adres Flamingo Adventure GOLF Bonaire

Wil je het adres van Flamingo Adventure GOLF en Hans en Karin uit Ik vertrek graag eens in het echt zien? Het bezoekadres van de locatie op Bonaire is:

Kaminda Lac (bij het softbalveld)
Bonaire

Zoals je ziet, heeft de locatie van ‘De Scheetjes’ Karin en Hans geen adres met huisnummer op Bonaire. De straatnaam en een beschrijving van waar het in de buurt is, is meestal voldoende op het eiland. Om het nog iets duidelijker te maken: Flamingo GOLF Bonaire ligt ten noordoosten van de kruising van de weg Kaya Nikiboko Zuid met de Kaya Theresa F. Ilario en is gelegen aan de weg tussen Kralendijk en Lac Cai, Kaminda lac Bonaire.

Vind je het toch lastig om het exacte adres van De Scheetjes te vinden? Dan kun je ze gerust bellen op telefoonnummer +599 786 7857, of bezoek hun website voor meer informatie: www.flamingoadventuregolfbonaire.com

Ook zijn Hans en Karin uit Ik Vertrek met Flamingo adventure Golf Bonaire op Facebook.

Flamingo Adventure GOLF op Bonaire

Bonaire is een klein eiland en onderdeel van de Nederlandse Antillen, net zoals Aruba en Curaçao. Bonaire is het hele jaar prima te bezoeken, maar de beste reistijd voor Bonaire zijn de maanden vanaf half december tot en met april. De kans op goed weer is dan groot. In de maanden juli en augustus is het ‘mid-season’ en kunnen de prijzen van vliegtickets vanuit Nederland wat hoger liggen dan in het laagseizoen.

Locatie golfbaan Bonaire Ik Vertrek Hans Karin

Locatie golfbaan op Bonaire Ik Vertrek Hans Karin

Flamingo GOLF Bonaire op Google Maps

Ben je op Bonaire en wil je navigeren naar de locatie van Flamingo GOLF? Via Google Maps kun je eenvoudig de route plannen naar ‘De Scheetjes’.

Locatie Flamingo Adventure golf Bonaire Google Maps

Het verhaal van Karin en Hans op Bonaire uit Ik Vertrek

Voormalig brugwachter Hans en casinomedewerkster Karin emigreerden naar Bonaire, om daar hun droom na te jagen. Het beginnen van een minigolfbaan met allerlei spectaculaire midgetgolfbanen. Het populaire tv-programma Ik Vertrek van AVROTROS volgde hun avonturen op Bonaire. In het begin kregen ‘De Scheetjes’, zoals Karin en Hans al snel genoemd werden omdat ze elkaar liefkozend ‘scheetje’ noemen, te maken met veel tegenslagen. Er was namelijk nog geen grond of een bouwvergunning.

Desondanks zetten Karin en Hans door en bouwden Flamingo Adventure GOLF, wat inmiddels een ware attractie op Bonaire is geworden. Naast de midgetgolfbaan is er ook een jeu-de-boulesbaan met speeltuin en jacuzzi geplaatst. De Scheetjes hopen ook een pannenkoekenrestaurant te beginnen, waarna het plaatje compleet is.

Wil je meer lezen over Karin en Hans, ga dan naar de site van Ik Vertrek.

Uitzending Gemist? De Scheetjes op Bonaire in Ik Vertrek (deel 1) terugkijken

Uitzending Gemist? De Scheetjes op Bonaire in Ik Vertrek (deel 2) terugkijken

https://www.mesondonraimundo.com/kampt.html https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html Comprar Diflucan Comprar Cytotec online Acheter Cytotec en ligne Comprar Priligy